Tokrat vam bomo predstavili novo promocijo športne stavnice 1xBet. Promocija traja trenutno od 19. marca do 25. marca. Prav lahko pa bo trajala tudi v naslednjih dnevih, sploh zaradi trenutne situacije.

Kaj je eSport?

E-šport ali elektronski šport je profesionalno igranje igric preko najrazličnejših platform: PC, PS4, Xbox in drugih. Gre za profesionalna tekmovanja v videoigrah. Če mislite, da bi lahko tudi vi igrali igre v eŠportu se motite, saj je tukaj nivo igro na najvišji mozni ravni. Ene bolj popularnih iger v eSportu so: Fifa, CS:GO, League of Legends, Call of Duty in druge. Ravno na vse ta tekmovanja ali turnirje lahko stavite praktično na vseh boljših tujih športnih stavnicah, seveda tudi na stavnici 1xBet.

Primer eSport stave

Danes 19. marca lahko recimo za stave v igro Counter Strike dobite na stavo 30% denarja nazaj ali Cachback. Tako kot pri stavi na nogomet, lahko tudi v tej igri stavite na zmagovalca “tekme” oz. v tem primeru obračuna. Če lahko v nogometu stavimo tudi na ostale tipe stav (več kot 2.5 gola, 1 ekipa doseže gol in podobno) lahko tudi pri eSportu zasledimo več tipov stave, ki pa so seveda drugačni. Spodaj so nekateri primeri tipov stav za igro Counter Strike. Runda pri tej igri traja 2 minute. Skupaj se igra do 11 zmagane runde.

Razpoložljivi tipi za stave – Igra CS-GO:
Redna ali običajna zmaga
Hendikep stava
Skupaj in skupaj ekipa (več ali manj)
Bomba nastavljena
Zmaga v rundi
Skupna runda
Okrogli hendikep
Skupaj strelov v glavo ** V krogu
Metoda zmage v krogu
Trajanje kroga
Bomba deaktivirana
Prvi frag * V krogu
Samomorov *** V krogu … in drugi

Kako do vračila denarja / CachBack:

Znesek vračila denarja je tako odvisen od igre, na katero ste postavili svojo stavo.

Vračilo denarja* se nakaže na vaš stavni račun v naslednjem delovnem dnevu.

Če želite prejeti cashback, morate v izbrano igro (npr. v Counter Strike) v enem dnevu postaviti najmanj 20 stav, vse s kvotami 1,5 ali višje.

Najvišji znesek denarnega povračila / cashback, ki ga lahko dobite je 10 EUR. Najnižji delež pa je 1,50 EUR.

Primer 20-odstotnega bonusa za povračilo. Stavite 20 posamičnih stav v vrednosti vsaka po 3 € (skupni vložek v tem primeru torej 60 €) in v tem primeru je vaših 20 posamičnih stav bilo pravilnih v vrednosti 40 €. V tem primeru izgubite 20 €. 20-odstotni denarno vračilo / cashback bo tako znašal 4 EUR. Če boste stavili enako skupno vrednost, ampak boste osvojili stave za 60 evrov ali več, pa seveda ne boste prejeli denarnega povračila, ker niste izgubili nobenega denarja.
*Vsa vračila se prištevajo kot bonus točke, ne kot denar.

Upam da smo vam vsaj malo razjasnili kako poteka najnovejša promocija cachback v svetu eSporta na stavnici 1xBet. Za vsa vprašanja pa se obrnite na FB skupino.

1 komentar