Stavni pregled – nedelja, 29 marca, 2020

0
219
Ogledi
stavni nasveti športne stave
stavni nasveti športne stave

Kot je ze v navadi v teh dnevih ali bolje rečeno kar tednih, je stavna ponudba več kot slaba. No korona virus le še ni ugasnil vse športne dogodke. V Evropi se še v polnem zamahu igra prva Beloruska nogometna liga, tudi danes so na sporedu dve tekmi. Verjetno se bomo kmalu naučili več o Beloruskem klubskem nogometu, kot smo se v zadnjih 50 letih.

No nekaj nogometa se igra tudi v državi z imenom Nikaragva. Gre za državo, ki se nahaja v srednji Ameriki, no jutri zjutraj po našem času pa se bosta igrali dve nogometni tekmi. Poleg tega smo preverili tudi dogajanje v eSportu in sicer v igri Counter-Strike. Več pa seveda preberite v spodnjem delu tega članka.

1.80 Holsby SK – Lenhovda IF
Tip: 1

1.82 FC Smolevichi-Sti – FC Isloch [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.81 FC Neman Grodno – FC Vitebsk
Tip: X
Opis: V drugem krogu Beloruske Premier lige se bosta pomerila domači Neman in pa Vitebsk, tekma se bo igrala ob 17:00 uri. Neman je letošnjo sezono začel z porazom v gosteh (0:1), FC Vitabsk pa je prvo tekmo igral pred domačimi gledalci in zmagal z 1:0. Danes bodo vlogi obrnjeni, obeta pa se zelo izenačena tekma, saj izrazitega favorita ni. Ze sam pogled na zadnjih 23 medsebojnih tekem nam pove da se tudi danes obeta zelo tesna tekma. V tem obdobju smo namreč lahko videli 8 zmag Nemana, 9 remijev in pa 6 zmag ekipe Vitebsk. Neman nima zmage na zadnjih 7. tekmah. Vitebsk pa ima na kontu zmagovalno serijo 3. tekem. Seveda so zraven vštete tudi prijateljske tekme. V lanski sezoni smo lahko videli domačo zmago Nemana z 1:0 in pa remi 0:0. Pričakovati je minimalno zmage katerekoli izmed ekip in pa malo število golov. Pa srečno z vašo stavno izbiro.

3.23 Art Municipal Jalapa – Juventus Managua
Tip: X

1.23 Deportivo Walter Ferreti – Chinandega FC
Tip: 1
Opis: Domači klub ima zelo nizko kvoto za zmago, v tem predogledu tekme bomo preverili ali je temu res tako. Klub Deportivo se nahaja na 5. mestu, do sedaj je zbral 15 točk, no ekipa Chinandega pa je 8 ekipa lige, zbrala je 12 točk. Igra se sicer ze 12 krog, tekma pa bo potekala ob 01:00 uri zjutraj po našem času. Domača ekipa je sicer v zelo slabem nizu treh zaporednih porazov, pred tem pa so zbrali tri zaporedne zmage. No tudi gostje so v slabem nizu, saj so na zadnjih šestih tekmah zbrali samo 1 zmago in pa kar 4 poraze in pa 1 remi. Od leta 2017 smo lahko videli 11 medsebojnih tekem, današnji gostje pa so do sedaj samo 1krat premagali Deportivo. Videli pa smo še šest remijev in pa 4 zmage domače ekipe. Na zadnjih dveh tekmah smo lahko videli remi, obakrat se je tekma končala z 1:1, tekmi sta potekali v začetku letošnjega in koncu lanskega leta. Poglejmo si še stavne kvote, domači klub ima za zmago kvoto samo 1.23, za remi dobimo kvoto 5.07, zmaga gostov pa je vredna kvote 10.00! Več pa preverite na športni stavnici Bet-at-home.

1.38 fbgaming – Apeks
Tip: 2

1.49 Prima eSport – Skade
Tip: 2

1.65 Vexed Gaming – Salamander Gaming
Tip: 1