unibet

unibet stavnica

Bonus 30 eur
Velik stavni bonus
Stave v živo

Stavi zdaj!

UNIBET JE ZAČASNO ZAPRL REGISTRACIJE ZA SLOVENSKE UPORABNIKE. PRIPOROČAMO VAM DA SE REGISTIRATE NA STAVNICO BET AT HOME!

Spletna stavnica unibet je ena izmed najbolj tradicionalnih stavnic na svetu, saj je bila ustanovljena že leta 1997 in ima več kot 15 milijonov zadovoljnih uporabnikov, med njimi je tudi veliko število Slovencev. Poleg izjemne tradicije je znana tudi po odličnih stavnih kvotah in super zastonj stavah, ki jih prejmete med uporabo stavnice. Na športni stavnici lahko stavite na najrazličnejše športe, poleg najbolj popularnih (nogomet, košarka, hokej …) lahko zasledite tudi nekatere bolj eksotične športe in pa odlično ponudbo nižjih lig s široko paleto stavnih možnosti.

Poleg izjemne stavne ponudbe pa lahko na omenjeni stavnici igrate tudi poker, live casino in najrazličnejše igre, tako da vam tudi v dneh, ko stavna ponudba ni zelo pestra, definitivno ne bo dolgčas. Potrebno je še omeniti, da ima stavnica unibet odlično mobilno aplikacijo, tako da lahko tudi na vaših pametnih mobilnikih ali tablicah stavite hitro in enostavno. Žal slovenski jezik ni na voljo, vendar pa lahko stran spremljate v angleškem jeziku, kar je več kot dovolj za enostavno uporabo.

Vplačila in izplačila so hitra in enostavna, opravite pa jih lahko z: kreditno/debetno kartico, bančnim računom, Paysafecard, Ukash, Skrill ali NETELLER.

Ocena stavnice
unibet stavnica

Name: Unibet

Description: Gre za spletno stavnico s tradicijo in je bila ustanovljena že leta 1997. Unibet trenutno ni na voljo za slovenske igralce.

  • Začetni bonus
  • Podpora uporabnikom
  • Enostavnost uporabe
  • Višina kvot
  • Ponudba stav
  • Zanesljivost

Povzetek

Začetni bonus 30€, odlična tradicija, super stavne kvote, mobilna aplikacija, dnevni bonusi in še več. Ravno zato je športna stavnica unibet ena najboljših stavnic na svetu.

Overall
3.5
Sending
User Review
4.71 (14 votes)

Stavi zdaj!

Stavnica unibet je odlična stavnica, na kateri igra ogromno število slovenskih ljubiteljev športa in športnih stav, zato ne čakajte več in preverite, zakaj je unibet ena izmed boljših stavnic na tržišču.