Prenosi tekem v živo – brez reklam in v super kvaliteti

Če iščeš kvaliteten prenos tekem v živo, potem si prišel na pravo mesto. V spodnjih spletnih povezavah bomo namreč predstavili trenutno najboljše možnosti za oglede vseh tekem v živo v super kvaliteti in to brez reklam. Trenutno je na voljo kar nekaj možnosti za oglede tekem v živo, vse smo vam spodaj tudi na hitro opisali.

1. Prenosi tekem v živo na Bet365

Vse tekme si v živo torej lahko ogledate na športni stavnici Bet365 – za registracijo in ogled tekem kliknite tukaj.

Športna stavnica ponuja zagotovo najboljšo izbiro gledanja prenosov najrazličnejših športov. Govorimo o vseh najbolj popularnih športih kot so: nogomet, košarka, tenis, hokej, odbojka, eSports in drugi. Stavnica velikokrat zakupi pravice za prenose nekaterih najboljših nogometnih lig na svetu. Enako velja tudi za košarko, saj lahko na stavnici med drugim spremljate tudi ligo NBA in druge. Pri nogometu je na voljo tudi novost, to je ogled za nazaj. Če ste zamudili zadetek na tekmi ali kakšno priložnost jo lahko enostavno pogledate za nazaj. Torej na voljo so praktično vsi vrhunci tekme, ki jo spremljate. Poleg prenosa tekme v živo, pa lahko na stavnici spremljate tudi vse statistiko v realnem času. To pomeni od število nevarnih napadov, posesti žoge, kateri igralci igrajo in pa tudi aktualno ligaško lestvico. To je seveda primer za nogomet, podobno pa velja tudi za vse športe.

Bet365 Prenosi tekem v živo goli zadetki
Bet365 Prenosi tekem v živo zaslonska slika 25.9.2023

*Veljajo geo-omejitve *Pogoji za spremljanje tekem na športni stavnici bet365 so, da morate biti prijavljeni in imeti na stavnem računu nekaj evrov denarja ali pa da ste položili vsaj eno stavo v zadnjih 24 urah.

2. Prenosi tekem v živo na Bet-at-home in PokerStars

Občasne prenosov tekem v živo lahko zasledite tudi na športni stavnici Bet at home in pa na igralnici PokerStars. So pa ti prenosi redki in zato ne boste mogli spremljati res velikega števila prenosov. Definitivno zato priporočamo Bet365!

3. Prenosi tekem v živo alternative

V kolikor se ne želite registrirati na zgornji športni stavnici pa lahko nekatere športne prenose tekem spremljate tudi na v spodnji tabeli, ali pa seveda v spletnem iskalniku Google sami poiščete želene vire za oglede tekem, to so tako imenovane alternative. Seveda pa vse te možnosti vsebujejo slabšo kvaliteto prenosa in tudi reklamna okna (pop up, odpiranje dodatnih zavihkov …). V kolikor vas to ne moti pa smo spodaj dodali eno izmed opisanih možnosti prenosov tekem v živo.

4. Ogledi statistike v živo

V kolikor želite ogledati statistiko vseh športnih dogodkov pa priporočamo spletno stran flashscore.si.