Stave v živo

Leta nazaj je bilo igranje in vplačevanje stav omejeno na čas pred pričetkom tekme. Igralci so tako morali vplačati stave pred začetkom igre in si ogledati tekmo do konca, da so videli ali so zmagali (ali ne). Stave v živo so to možnost popolnoma zasenčile in sedaj predstavljajo eno izmed najbolj uporabljenih metod igranja iger na srečo. Igralci lahko stave vplačajo od začetka tekme do konca, torej stavljenje poteka v živo. Možnosti za zmago in kvote se pri stavah v živo konstantno spreminjajo, glede na dogajanje v tekmi. Tudi zato je pomembno izbrati stavnico kot je bet365, ki omogoča prenose tekem v živo.

Pomembno je, da se za tovrstno stavljenje pripravimo in uporabimo primerno strategijo, ker se bodo naše možnosti za zmago konstantno spreminjale glede na potek igre.

PRIPRAVA PRED TEKMO

Igralci se na tekmo lahko pripravite tako, da poiščete informacije in jih analizirate ter tako predvidite vaše možnosti za zmago. Pri tem si lahko pomagate z različnimi spletnimi stranmi, ki ponujajo ogromno statističnih podatkov (zmage, dosežene točke, odstotek poškodovanih igralcev), kar vam bo olajšalo vašo raziskavo in analizo.

BODITE POZORNI

Tudi če ste dobro pripravljeni na igro, se le ta lahko odvije v popolnoma drugačno smer od predvidene. Čar igranja v živo je ravno v tem, da lahko med samim potekom analizirate vaše možnosti za zmago. Če smo med spremljanjem igre v živo pozorni, lahko ujamemo manjše podrobnosti kot so slabše ali boljše igranje določenih igralcev, morebitne poškodbe, nenadne premike itd.

DEJAVNIKI, KI VPLIVAJO NA DINAMIKO IGRE

Sam potek igre je odvisen od različnih dejavnikov in dober igralec stav jih zna prepoznati. Recimo, če nogometna ekipa zaostaja z veliko prednostjo, bo njihova igra postala bolj tvegana, začeli bodo z napadom in več podajami. Če opazimo in razumemo te spremembe lahko postanejo naše stave bolj verjetne.

PRAVI TRENUTEK ZA STAVO

stave v živo na strani pro-stave
Stave v živo na strani pro-stave.com

Tekme so sestavljene iz različnih faz, v katerih ena ekipa za nekaj časa igra bolje od druge in vice versa. Samo izmenjavanje teh faz in poteka igre tako vpliva na verjetnost uspešnosti stave. Izkušen igralec tako zna predvideti in oceniti položaj ter izbrati primeren trenutek za stavo.

Nekateri poznavalci trdijo, da je zadnjih 15 minut pred zaključkom tekme najboljši čas za polog stave. Te zadnje minute bo ekipa, ki izgublja, uporabila za najbolj nevarne napade za izenačenje ali celo zmago. Stava v zadnjih minutah je tako bolj tvegana, a tudi bolj dobičkonosna ob morebitni uspešnosti.

ZAŠČITITE SE PRED IZGUBO

Ker se pri igranju v živo kvote nenehno spreminjajo je odstotek tveganja včasih višji pri stavah v živo kot pri drugi vrstah stav. Vendar pa imajo stave v živo tudi veliko prednost, to je ta vidite dejanski potek same igre. Veliko igralcev se tako pred morebitno izgubo zavaruje s tako imenovano kritno stavo ali tudi cashback stavo. Če ste, recimo, pred začetkom tekme fiksno stavili na najboljši možni rezultat, morate ob prvem polčasu preučiti kvote za končni rezultat. Da se zaščitite pred izgubo, tako lahko odigrate stavo z dvojno priložnostjo, ki bo delovala kot vaše kritje, če se vaša prehodna napoved ne uresniči.

MOŽNOSTI ZA USPEH

Izbira pravilne stavne taktike je najboljši način za zmago in dobiček pri stavah v živo. Na voljo imate različne strategije, od manj do bolj tveganih, od poznanih do neobičajnih. Najbolj pomembno pa je, da se pri igranju in polaganju stav tudi zabavate in uživate, ne pa da se vse vrti okoli potencialnega dobička. Vsak dober igralec ima za sabo več izgub in porazov in vse te izkušnje vam bodo pomagale postati boljši pri igranju in stavljenju.