10bet

Bonus 200 eur
Največji stavni bonus
Stave v živo

Vzemi Bonus 200€

10bet JE ZAČASNO ZAPRL REGISTRACIJE ZA SLOVENSKE UPORABNIKE. PRIPOROČAMO STAVNICO
BET AT HOME!

Ali ste se že kdaj spraševali o razlogih zakaj staviti na športni stavnici 10bet? Tisti, ki ste kadarkoli v življenju to že počeli in pri tem tudi kaj osvojili, boste zagotovo našli razlog zakaj – da! Pri spletnih straneh je med drugim velika prednost predvsem diskretnost – na črpalki, ko vas bo videlo deset znancev, tega zagotovo ne boste deležni. Seveda je igranje stav preko spletna postalo nekaj povsem vsakdanjega in prav to vam nudi stavnica 10bet, ki ima pregledno in enostavno spletno stran, tako da ne boste imeli težav pri igranju športnih stav. Kaj pa je za poleg naštetega še velika prednost omenjene stavnice? Stavite lahko v vaših priljubjenih valutah: Evro, britanski funt, dolar in več. Stavite lahko v živo, tudi na vaših pametnih napravah. Poleg vsega naštetega pa ima stavnica tudi “Cash out”, kar pomeni, da si lahko predčasno izplačate del ali celotni dobitek in si tako še povečate možnost zadetih stav.

10bet bonus

Ena izmed takšnih stavnic, kjer najdete vse naštete ugodnosti in še več, pa je tudi 10bet, ki je sicer stavnica brez slovenskega jezika, a še vseeno izjemno popularna. Tudi začetni stavni bonus je zelo visok, z registracijo na stavnici lahko pridobite kar 200€ bonusa. Na 10bet pa lahko igrate tudi Casino, ter mnoge spletne igre, ter s tem preizkusite svojo srečo še na drugih področjih, ter sebi in drugim dokažete svoj uspeh.

Ocena stavnice

Name: 10Bet

Description: Stavnica je bila svoj čas zelo popularna med Slovenskimi igralci. Zal je ze nekaj časa nedostopna za Slovenske igralce športnih stav.

  • Začetni bonus
  • Podpora uporabnikom
  • Enostavnost uporabe
  • Višina kvot
  • Ponudba stav
  • Zanesljivost

Povzetek

Na športni stavnici 10bet lahko dobite največji začetni bonus, ki znaša kar 200 evrov. Poleg stav v živo in pregledne spletne strani jo priporočamo tudi zaradi enostavnih in hitrih izplačil.

Overall
4
Sending
User Review
4.75 (32 votes)

Tudi dobitke, ki jih zadenete lahko izplačate v zelo kratkem času, navadno nekje v roku 12 ur. Vplačila in seveda tudi izplačila so mogoča z Paysafe kartico, kreditno kartico, ecoPayz, Skrillom, Netellerjem, PayPalom ali klasično z nakazili na banko.

Stavi zdaj!