Pred nami je “stavna” sobota, ki pa seveda tudi tokrat ne bo tista klasična z ogromno stavno ponudbo vseh najboljših nogometnih klubov na stari celini. Verjetno ste se ze vsi naveličali poslušati o Koronavirusu Covid-19 in kako zaradi njega ni več športnih dogodkov. No vseeno jih je kar nekaj, treba se je samo malo bolj potruditi. Za vas smo tako danes preverili stave hokeja v rusiji, igra se Liga Pro Short Hockey. V tej drzavi se igra tudi nekaj košarke in sicer danes Nevsakaya 1. Dvision liga in pa tudi tenisa. No še vedno pa se igrajo tekme tudi v prvi Beloruski Premier ligi. Najdete pa lahko tudi nekaj eksotičnih nogometnih lig, kot so Palestinska, Butanska in Angolska 🙂

Ne pozabite pa tudi na eSports stave, ki vam tudi danes ponujajo veliko ponudbo. Stavite lahko na popularne igre kot so: Fifa, Counter-Strike, League of Legend, Dota 2, Call of Duty, Starcraft, Overwatch, NBA 2K, Pubg in mnoge druge.

Tudi danes bomo povedali, da lahko vse tekme najdete v iskalniku vsake športne stavnice, no vsaj večina tujih stavnic ga ima. V iskalnik stavnice vpišete samo ime kluba, ki bi ga radi stavili in takoj boste lahko našli zeljeno tekmo ali obračun.

No vso to ponudbo lahko zasledite tudi na športni stavnici 22bet, ki se ponovno vrača v Slovenijo. Stavnica je vizualno podobna stavnici 1xbet in ima tudi podobno stavno ponudbo. Kakšne so glavne razlike pa preverite v našem opisu. Vsekakor jo lahko preizkusite in preverite na lastne oči vse njene prednosti in morda tudi slabosti.

FC Vitebsk – FC Gorodeya
Tip: 1

1.98 FC Isloch – FC Neman Grodno
Tip: 1
Opis: Beloruska premier liga se za omenjeni ekipi danes začenja, saj gre za prvi krog. Tekma se bo igrala ob 14:00 uri, Isloch pa bo doma gostil Neman. Obe moštvi sta nazadnje igrali nogomet v pokalnih tekmah, to je bilo od 10-15 marca, tako da tudi danes ne bomo mogli videti velike uigranosti. To pomeni, da tudi tokrat previdno pri stavi, saj na začetku sezone vedno ne zmagujejo favoriti, kar se je ze videlo na nekaterih prvih tekme Beloruske nogometne lige v letošnji novi sezoni. Poglejmo si medsebojno statistiko od leta 2016. FC Isloch je dosegel samo eno zmago, videli pa smo še tri remije in pa 6 zmag ekipe Neman. Obe ekipi sta sicer v slabi formi, vsaj kar se tiče zadnjih pokalnih tekmah, nobena izmed ekip ni dosegla zmage. Obeta se torej izenačena in nepredvidljiva tekma. Poglejmo si še trenutne stavne kvote. Zmaga domače ekipe nam ponudi kvoto 1.98, remi kvoto 3.10, medtem ko za zmago gostov dobimo kvoto 3.67.

1.65 Sagrada Esperanca – CD Huila
Tip: 1

1.23 Shabab Al Amari – Ahli Qalqilya
Tip: 1

1.08 High Quality United – Paro United FC
Tip: 1

1.87 Gabino – Sauber
Tip: 1

1.42 LAES Sosnovy Bor – Ekskluziv Neva-Servis
Tip: 2

1.33 Abramov, Evgeniy – Proshin, Sergey
Tip: 2

1.28 Boronin, Boris – Bainev, Vitaly
Tip: 1

2.15 Kings Town – Serp und Molot
Tip: 1

2.15 Broneboytsy – Reaktivatori
Tip: 1