Današnji športni pregled bomo preverili predvsem dogajanje v Rusiji, kjer se igra res veliko športa. Od košarke, hokeja, nogometa in več. No Preverili pa bomo tudi nogometno tekmo v Beloruski ligi.

Ne pozabite pa seveda tudi na eSport, kjer lahko stavite na najbolj popularne igre, ki se igrajo preko spleta. Prav tako pa si lahko v teh dnev popestrite svoje dan z igramo kot so Live Casino in Poker.

1.35 UNI Minsk – Minsk
Tip: 1

1.58 Fokin, Vsevolod – Zherekhov, Yuri
Tip: 1

1.55 Zenit – Evropa
Tip: 1

1.69 Izumrud Berdsk – Fakel Biysk [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.19 Vostok Vladivostok – TGMU Vladivostok
Tip: 1

1.38 Sbornaya 2003 Rostov – Sparta Rostov
Tip: 1

1.62 Stalingrad Volgograd – Matritsa Volgograd
Tip: 1

1.27

0.50

Astralis – Team Vitality
Tip: 1
Opis: Gre za stavo, ki jo lahko najdete pod zavihkom eSports v vaši priljubljeni športni stavnici. Današnja tekmeca se bosta merila v igri Counter-Strike, v ligi ESL Pro Liga. Trenutno potekajo kvalifikacije, zato najboljše da kar preverimo kakšno je stanje v skupini A. Ekipa Astralis je trenutno 3. ekipa skupine, do sedaj so zbrali 9 točk. To pomeni 3 zmage in 1 poraz. No Team Vitality pa ima praktično enak točkovni izkupiček, to je 9 točk ob 3 zmagah in enemu porazu. Toda zaradi boljše razlike v točkah so na 2. mestu. Drugo in tretje mesto tudi pomenita tudi napredovanje v prvi krog. Astralis so z kvoto 1.27 kar konkretni favoriti, razlog verjetno tiči tudi v tem da so na zadnjih treh medsebojnih tekmah kar 2krat premagali Team Vitality. Poleg tega je ekipa Astralis tudi v nizu treh zaporednih zmag, medtem ko je Team Vitality na zadnjih treh tekmah ubrala dve zmagi in en poraz.

2.20 Sinie Tigry – Belye Ldiny
Tip: 1

2.05 Tsentrovye Kulturologi – Kalininskiy Front
Tip: 1

2.35 Tsentrovye Kulturologi – Proletarii Hockeya
Tip: 2

Neman Grodno – Shakhter Soligorsk
Tip: 1
Opis: V Belorusiji se igra končnica v hokeju. Točneje polfinale, ki se bo igralo med ekipama Neman Grodno in Soligorsk, tekma se bo igrala ob 17:30 uri. Ekipi se med seboj zelo dobro poznajo, saj sta se od leta 2013 srečali kar na 65 medsebojnih tekmah. Do sedaj smo lahko videli 35 zmag ekipe Neman in pa 30 zmag Soligorska. Zanimivo, da se ekipe do sedaj med sabo še nista nikoli razšli z remijev, čeprav seveda v hokeju verjetno pod statistiko ne štejejo podaljškov. Ekipi sta tudi v zelo podobni formi. Domači klub je tako na zadnjih šestih medsebojnih tekmah zbral 3 zmage in 3 poraze. No enako izkupiček pa je uspel tudi Siligorsku. No ekipi se trenutno borita za napredovanje, saj danes igrata odločilno sedmo tekmo. Na zadnji tekmi je Neman Grodno v gosteh z 1:2 premagal Soligorsk. Neman ima tako sedaj super priložnost, da pride do odločilne zmage pred domačimi navijači, medtem ko bo Soligorsk morda še objokoval zadnjo izpuščeno priložnost, saj je pred domačimi navijači izgubil in sedaj klub čaka odločilna tekma v gosteh. Prednost domačega terena in tudi psihično prednost ima Neman Grodno. Stava na domači klub je tudi naš stavni nasvet, za kar dobimo stavno kvoto 2.17. Remi oz podaljški so vredni kvote 3.80. Zmaga ekipe Soligorsk v gosteh pa je vredna kvote 2.55. Pa srečno z vašo stavno izbiro.