Danes se bomo posvetili predvsem košarki. Tajvanu se namreč igrajo dve tekmi SBL lige. Obračuna se bosta igrala ob 11:00 in 13:00 uri, zato ne pozabite na tekmi. V Belorusiji se igra tudi rokometna tekma, na delu so zenske. No preverili pa smo tudi mednarodno odbojko 3×3, kjer se igra res veliko število tekem. Za konec pa ne pozabite tudi na pestro dogajanje v eŠportu, kjer je vsak dan res pestra stavna izbira. Kot je ze malo v navadi smo se posvetili predvsem igri Counter-Strike.

1.61 Pauian Archiland – Bank of Taiwan [Nevtralna lokacija]
Tip: 2
Opis: Torej tekma se igra ob 11:00 uri, gre pa ze za 37 krog SBL lige. Tako, da vzorec preteklih tekem in forme bo velik, kar je seveda dobro, saj bo tako analiza tekma lahko bolj kvalitetna. Moštvi sta sicer na ligaški razpredelnici zelo izenačeni, saj zasedata 3 in 4 mesto. Moštvi sta se od leta 2019 srečali kar na 7 medsebojnih tekmah. Tudi tukaj so ekipi zelo izenačeni, današnji domačini so zbrali 4 zmage, gostje Bank of Taiwan pa 3 zmage. Poglejmo si še formo obeh ekipe, “domača” ekipa je zadnjo tekmo doživela poraz z 72:99, pred tem pa so nanizali kar pet zaporednih zmag. No Tudi Bank of Taiwan je zadnjo tekmo izgubil, bilo je 68:78, na zadnjih šestih tekmah pa je klub nanizal samo dve zmagi in kar štiri poraze. Zadnje tri medsebojne tekme so so igrale v mesecu marcu, vse pa je dobila ekipa Pauian Archiland, bilo je 80:85, 88:94 in pa 109:89. Torej tekme so bile dokaj izenačene, sploh zadnji dve. Tudi danes si lahko obetamo tesno tekmo, ki bi se lahko odločala šele v zadnji četrtini. Poglejmo si stavne kvote športne stavnice William Hill. Zmaga domače ekipe je vredna kvote 2.08, medtem ko za zmago ekipe Bank of Taiwan dobimo kvoto 1.61. Ne pozabite da se tekma igra na nevtralni lokaciji, zato seveda nobena ekipa nima prednosti domačega terena.

1.08 Taiwan Beer – Jeoutai Basketball [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.14 BNTU-2 Minsk – Vitebsk
Tip: 1

1.72 Indonezija – Filipini
Tip: 1

1.80 Tajska – Indonezija
Tip: 2

1.72 Malezija – Tajska
Tip: 2

1.71 Natus Vincere – fnatic
Tip: 1

1.43 FaZe Clan – OG
Tip: 1
Opis: V ESL Pro Ligi v Evropi, nas ob 18:25 uri čaka igra v Counter-Strike in iscer se bosta pomerila Faze Clan in OG. Obe ekipi sta letošnji drugi del turnirja začeli pod pričakovanji, Faze Clan je v seriji 4 zaporednih porazov, ter je tako na zadnjem 6 mestu skupine. Ekipa je sicer pred tem nanizala tri zaporedne zmage, kar pa je seveda bilo v prvem delu tekmovanja. No ekipa OG je v drugem delu zbrala 1 zmago in 3 poraze, to zadostuje za trenutno 5. mesto. Ekipa OG ze celoten turnir igra toplo hladno, na zadnjih 10 tekmah je tako dosegla 50% izkupiček zmag in porazov. Sicer pa sta se ekipi nazadnje pomerili 3.4., torej pred nekaj dnevi. Faze Clan pa je to igro dobil z 2:0. Najboljša mapa za ekipo FazeClan je Mirage, najslabše pa so se do sedaj odrezali v mapi Inferno. Še en zanimiv podatek, ekipa OG je kar 67% podaljškov zmagala.