Ekipa pro-stave.com vam zeli mirne velikonočne praznike. Tako, da danes je čas da si vzamemo dan za sebe in ga prezivimo z svojimi najblizjimi. Seveda še vedno velja #OstaniDoma 🙂 tako da danes in jutri brez obiskov.

No kljub prazniku pa je danes kar nekaj stavnih priložnosti, predvsem pa se bomo posvetili nogometu, nekaj pa tudi košarki in pa v teh časih vedno bolj priljubljenemu eSportu. Ne pozabite, da lahko vse spodnje tekme enostavno poiščete z poljem “išči”, ki ga omogoča večina tujih stavnic. Tako boste hitro in enostavno prišli do zeljene lige in ekipe na katero zelite staviti.

3.16 FC Minsk – BATE Borisov
Tip: X
Opis: V 4 krogu Beloruske Premier lige nas čaka super derbi med ekipama Minsk in Bate Borisov. Tekma se bo igrala ob 14:00 uri, glavni sodnik tekme pa bo Amin Kurgheli. Obe ekipi se zelo dobro poznata, saj sta se od leta 2007 srečali kar na 34 medsebojnih tekmah. Do sedaj smo lahko samo 2krat videli neodločen rezultat in pa kar 25 zmag ekipe BATE. No FC Minsk je v tem obdobju prišel do 7 zmag. Na zadnjih 16 medsebojnih srečanjih ima ekipa Minsk 4 zmage in 1 remi, ekipa Bate Borisov pa ima 11 zmag. Bate Borisov ima v tem obdobju tudi boljšo gol razliko: 25-11. No v lanski sezoni pa smo lahko videli domačo zmage ekipe Bate z 1:0 in pa domačo zmago ekipe Minsk z 3:2. Tako da morda se danes obeta veliko bolj izenačen dvoboj, kot bi na to kazala pretekla statistika. FC Minsk je tudi letošnjo sezono začel bolje, saj je trenutno 5 ekipa lige. Do sedaj so zbrali 6 točk. Minsk je prvi dve tekmi sezone zmagal, na zadnji tekmi pa v gosteh izgubil. No Bate je prvo letošnjo tekmo izgubil, potem zmagal, zadnjo tekmo pa je tudi izgubil in to zopet v gosteh z 1:0. To pomeni da je Bate trenutno 14 ekipe lige, zbral pa je 3 točke ob negativni gol razliki -2.Minsk tudi ni izgubil zadnjih 5 domačih tekem, medtem ko je Bate Borisov izgubil 3 zaporedna gostovanja. Vse kaze na to, da bo danes Bate tezko izvlekel tri točke. Še več, zdi se da da ima domači klub dobre moznosti, da izvleče vsaj remi ali minimalno zmago. Stavnice kot je 1xBet z kvoto 2.10 še vedno v vlogo favorita za zmago postavljajo Bate. Toda morda se bi danes splača staviti na domačo zmago (kvota 3.40) ali pa vsaj na remi (kvota 3.16). Vsekakor se ob tako slabi formi ekipe Bate ne splača staviti na njih, sploh pa ne na gostovanju, kjer se v zadnjem obdobju podpovprečni. Pa srečno z vašo stavno izbiro.

1.67 FC Smolevichi-Sti – FC Shakhter Soligorsk
Tip: 2

1.69 Dinamo Brest – FC Isloch
Tip: 1

1.16 Hang Yuen – FC Taicheng Lions
Tip: 1

1.10 Ming Chuan University – Tainan City FC
Tip: 2

3.58 Tatung FC – Taiwan Power Company
Tip: X

1.16 Taichung Futuro FC – National Taiwan Sport University
Tip: 1

1.55 Chinandega FC – Real Esteli
Tip: 2

3.26 Deportivo Ocotal – Deportivo Walter Ferreti
Tip: X

1.24 FC Khudzhand – FC Khatlon
Tip: 1

1.09 FK Istiklol – CSKA Pamir Dushanbe
Tip: 1
2.87 Bujumbura City – Inter Stars
Tip: X

1.50 Bank of Taiwan – Jeoutai Basketball [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.38 Yulon Luxgen Dinos – Taiwan Beer [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.69 fnatic – mousesports
Tip: 2