V ZDA se je ze pred nekaj dnevi pričelo OP ZDA v tenisu. Tenis se seveda igra v New Yorku in gre za najvišjo mozno kategorijo Grand Slam. Gre za trdo podlago in pa končni nagradni sklad, ki znaša kar $ 57,238,700.

Tekmovanje OP ZDA v tenisu poteka od 31.08.2020 – 13.09.2020

Na tem turnirju zal manjkajo številni najboljši tenisači na Svetu. Slovenske barve pa bosta zastopa samo Aljaz Bedene in pa Kaja Juvan.

Ogledi tekem v zivo na bet365

Vse dvoboje si boste lahko v zivo ogledali tudi na športni stavnici Bet365. Omenjena športna stavnica ze tako ali tako slavi po super ponudbi športnih prenosov v zivo. Tako da ni presenečenje, da so se tokrat odločili v svojo ponudbi dodati tudi prenose tenisa za aktualno OP ZDA, ki poteka v New Yorku.

Bet365 tako ponuja stave v zivo in pa tudi istočasen prenos teniških dvobojev v zivo. To vam ne omogoča skorajda nobena športna stavnica na svetu. Kar seveda samo potrjuje, da je stavnica Bet365 ena najboljših, če ne kar najboljša. Stave v zivo so seveda zelo popularne, saj tako lahko bolje vidimo trenutno dogajanje na športnem dogodku. Tudi v tenisu je veliko odvisno od dnevne forme. Tudi v samemu nizu lahko z spremljanjem tekme v zivo ugotovimo najboljšo stavo, ki nam seveda lahko prinese boljšo moznost za uspeh. Tako seveda priporočamo, da večkrat stavite v zivo in si tako izboljšate vaš procent zadetih stav.

Kdo je favorit za letošnjo zmago OP ZDA?

Edini od velike trojice (Federer, Nadal), ki letos sodeluje na OP ZDA je srb Novask Djokovic. Glede na trenutne stavne kvote je tudi favorit za končno zmago, ki bi bila ze četrta za grand slam OP ZDA. Največ konkurence pa bo imel verjetno v igralcu z imenom Daniil Medvedev, ki je ze v lanski sezoni bil zelo blizu. Velika konkurenca pa bo tudi Milos Raonic in pa morda tudi Andy Murray, ki je zmaga OP ZDA leta 2012.

*Pogoji za spremljanje teniških dvobojev na bet365 so, da morate biti prijavljeni in imeti na stavnem računu nekaj evrov denarja ali pa da ste polozili vsaj eno stavo v zadnjih 24 urah.