V tokratnem članku bomo za vas preverili katere tuje športne stavnice vam ponujajo najboljšo možno podporo in pomoč. Preverili bomo vse možne kanale pomoči: e-pošte, telefon, pogovor v živo in drugo. Namreč vsakemu se je že zgodilo, da naleti na kakšno težavo pri spletni stavnici ali pa tudi kakšni drugi spletni strani, morda spletni trgovini. V teh primerih je še kako pomembna podpora uporabnikom.

Različne športne stavnice imajo različne možnosti podpore. Prav tako nekatere stavnice ponujajo boljši pogovor v živo, nekatere pa imajo boljšo podporo preko e-pošte. V današnjih časih je možno dobiti podporo tudi preko socialnih omrežjih, tudi te možnosti smo preverili.

Za vas smo preverili nekatere najboljše športne stavnice, ki ponujajo igranje športnih stav v Sloveniji: Bet365, Bet-at-home, 22Bet, 20Bet, Pokerstars, E-stave.

Pri vsaki stavnici smo v celoti preizkusili njihovo podporo, da bi ugotovili slednje podatke:

– Najboljša podpora za stranke preko klepeta v živo
– Najboljša podpora za stranke preko telefona
– Najboljša podpora za stranke preko e-pošte
– Najboljša podpora za stranke preko Twitterja

Glede na vse naštete podpore sta se najbolj izkazali Bet365 in pa Bet-at-home.

Podpora na Bet365

Stavnica Bet365 ponuja izjemno odziven pogovor v živo. Operaterja dobite v roku nekje od 15 do 30 sekund in nato vam je operater na voljo za vsa vaša vprašanja. Prav tako imajo na voljo podporo preko e-pošte, kjer dobite vaše odgovore v roku nekaj ur. Omenjena podpora je na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu, na voljo pa je na tem URL naslovu. Na voljo pa imajo tudi osnovo podporo preko Twitterja, ki pa ni najbolj odzivna. Podpora stavnice Bet365 pa ni na voljo preko telefona.

Podpora na Bet at home

Zanesljivo podporo boste vedno dobili tudi pri stavnici Bet-at-home. Stavnica Bet-at-home vam nudi hitro podporo preko E-pošte in preko pogovora v živo. Na voljo imajo najbolj pogosta vprašanja ali FAQ. Vsa so na voljo v Slovenskem jeziku. V kolikor ne najdete odgovor na vaše vprašanje pa vam je na tem URL naslovu na voljo gumb “Pomoč”. Tukaj lahko potem izberete “Kontaktirajte podporo strankam”. Na voljo pa sta potem “Klepet v živo” in pa “Pustite Sporočilo” oz. preko E-pošte. Imate tudi možnost, da z stavnico stopite preko Twitterja. Na voljo pa je tudi podpora preko telefona +356-27922492.

Podpora na 22Bet

Tudi ostale športne stavnice imajo na voljo podporo oz pomoč. Stavnica 22Bet ponuja 24/7 podporo preko telefona in E-pošte. Preko E-pošte (support-en@22bet.com) vam odgovorijo v roku 24 ur. Lahko pa jih kontaktirate tudi preko številke +357 99 816806 ali pa preko najrazličnejših socialnih omrežij.

Podpora na 20Bet

Podobno velja tudi za športno stavnico 20Bet, katero lahko vprašate za pomoč preko E-pošte support@20bet.com. Na voljo pa so tudi na socialnih omrežjih: Twitter, Instagram in Telegram.

Podpora na PokerStars

Tudi na PokerStars nudijo podporo preko FAQ najbolj pogostih vprašanj. V kolikor pa jih želite kontaktirate preko ostalih kanalov (E-pošta in pogovor v živo) pa morate biti prijavljeni in registrirani. Na splošno smo opazili, da je podpora na PokerStars najmanj odzivna. Še vedno pa jih lahko poskušate kontaktirati preko Facebook, Twitch, Youtube ali Instagram kanalov.

Podpora na Estave

Kaj pa edina Slovenska stavnica E-stave. Plus je zagotovo da vam nudijo podporo v Slovenskem jeziku. Lahko pa jih pokličete na številko (01) 474 88 00 ali pa jih kontaktirate preko E-pošte pomoc@sl123.si. Načeloma niso med najhitrejšimi podporami v svetu stavnic, tako da boste na podporo morali kar malo počakati.