Na sceno se vrača tudi reprezentančni nogomet in Liga Narodov. Danes se tako igra kar nekaj nogometa, med drugim se bo Slovenija ob 20:45 uri pomerila z reprezentanco Grčije. Tekma bo še kako pomembna, saj gre za najboljšega nasprotnika v skupini 3. Poleg teh dveh reprezentanc pa sta v tej skupini še Moldavija in pa Kosovo. Nismo pa pozabili niti na košarko in ligo NBA, več pa preverite seveda na vaši priljubljeni športni stavnici.

Ne pozabite tudi na kolesarsko dirko po Franciji ali Tour de France, kjer je danes na sporedu zahtevna gorska etapa. Med glavnimi aduti bo zagotovo tudi Primoz Roglič, ki je danes med favoriti za zmago. Na sporedu je namreč 6. etapa, ki se bo končala z vzponom. To tudi pomeni, da bi lahko danes dobili novega lastnika rumene majice. Igra pa se tudi tenis in OP ZDA, tako da pred nami je res pester stavni dan.

Latvija – Andora
Tip: 1

2.14 Rusija – Srbija
Tip: 1

3.80 Turčija – Madžarska
Tip: X

2.90 Slovenija – Grčija
Tip: X
Opis: Slovenija bo v tem mladem tekmovanje Lige Narodov iskala svojo prvo zmago. Do sedaj so zbrali 3 remije in 3 poraze, na zadnjih štirih tekmah pa so igrali manj kot 2.5 gola. No Slovenija je potem veliko bolje odigrala kvalifikacije za Euro 2020 (4 zmage, 2 remija in 4 porazi), toda na koncu je zal malce zmanjkalo do uvrstitve na omenjeno tekmovanje. Grčija na dosedanjih medsebojnih tekmah z Slovenijo še nikoli ni izgubila. Do sedaj smo tako lahko videli 3 zmage Grčije in 3 remije. Ali lahko danes Slovenija pride do prve zmage proti Grkom? Za to na stavnici E-stave dobite kvoto 2.60. Remi je vreden kvote 2.90, zmaga Grčije v gosteh pa kvote 2.95.

1.45 Moldavija – Kosovo
Tip: 2

2.30 Nemčija – Španija
Tip: 1

3.20 Finska – Wales
Tip: 1

1.82 Boston Celtics – Toronto Raptors [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.97 Los Angeles Clippers – Denver Nuggets (-7.5/+7.5)
Spread: 2