Športna stavnica Vierklee wetten vam morda še ni poznana, vseeno pa to ne pomeni, da jo lahko spregledate. Tudi iz razloga, da je v Sloveniji le nekaj tujih kvalitetnih športnih stavnic (Bet365, Bet-at-home, Pokerstars, 22Bet). Domača ponudba stavnic pa je še vedno v domeni monopola Športne loterije oz. spletne strani E-stave.

Tudi zato smo se odločili podrobneje opisati ponudbo stavnice Vierklee wetten. Podrobni opis torej v prejšnjem linku oz. povezavi, v temu članku pa bomo izpostavili nekaj ključnih lastnosti stavnice. Gre za tujo stavnico, ki operira v sosednji Avstriji. Že samo to vam pove, da ne gre za kakšno nekvalitetno stavnico. Pomemben podatek je tudi da je bila stavnica ustanovljena že leta 1982, od leta 1998 pa delujejo tudi preko spleta. Čeprav morda za stavnico še niste slišali, pa jo pozna marsikateri zamejski Slovenec, predvsem tisti, ki živi v bližini Avstrije. Pomemben podatek je tudi da ni samo v nemškem jeziku, ampak ponuja tudi angleški jezik, tako da jo boste brez težav uporabljali. Žal pa stavnico ne ponuja Slovenskega jezika.

Kaj pa bonusi?

Stavnica Vierklee wetten ponuja dve različne vrste bonusov in sicer do 50 EUR ali do 25 EUR. Vsi pogoji bonusa pa so opisani na naši spletni strani v podrobnem opisu stavnice. Bonus pa je seveda obrazložen tudi na sami spletni strani športne stavnice.

Ponudba športa

Seveda ni vse v bonusih, pomembna je tudi sama ponudba stavnice in ta je zelo raznolika. Lahko boste igrali stave v živo, na voljo je tudi predčasno izplačilo. Stavnice ponuja konkurence kvote in pa pestro ponudbo športnih stav na res vse največje športne dogodke po vsem Svetu. Med drugim lahko stavite tudi na Slovenke lige (košarka, nogomet, rokomet …). Stave pa seveda lahko igrate tudi na največje lige na svetu: Premier liga, Liga prvakov, Serie A, Laliga, NBA, NHL in še veliko več. Stavnica ponuja tudi večje kvote oz. bonuse, ki se večajo z številom tekem, ki jih imate na vašem stavnem listku.

Zaključek

Gre torej za izključno športno stavnico, ki sicer ne nudi Casino iger, ali Poker igre. To vas lahko odvrne, po drugi strani pa ima lahko izključna koncentracija na samo šport tudi svoje prednosti. Stavnica Vierklee wetten je v angleškem jeziku in ponuja kvalitetno podporo. Po našem mnenju je stavnica vredna tega da jo preizkusite.