V času ko je pomakanje športnih stav, lahko vedno najdemo tudi ostale zvrsti zabave. Upajmo seveda, da se bo trenutna športna situacija kmalu obrnila na bolje, do takrat pa se bomo morali sprijazniti z alternativami. Veliko bolj poznamo Online Casino, Vegas, Poker, no mi pa bomo danes za vas predstavili tudi virtualne športne stave.

Na različnih tujih športnih stavnicah je vedno na voljo super pestra virtualna stavna ponudba. Vedno so na voljo popularni športi kot so: košarka, nogomet, hokej in pa tudi konjske ter pasje dirke. Vse to poteka z realističnem obnašanjem in pa seveda v video simulaciji. Vse to je tudi na voljo dejansko 365 dni na leto in 24 ur na dan. Tako da so virtualne športne stave deber nadomestek pravim stavam.

Virtualna nogometna liga na Bet-at-home

Na športni stavnici Bet at home je vedno na voljo nogometna simulacija, ki nam ponuja 16 ekip. Tekme potekajo na podlagi generatorju naključnih števil, tako da je s strani stavnice poskrbljeno za fair play. Dejansko poteka ligaško tekmovanje, v posamičnem krogu pa se igra vseh osem tekem ob isti uri. Celotna sezona se tako ne odvija celotno leto oziroma več kot 6 mesecev, ampak se zaključi v samo 30 dnevih. Celotno sezono lahko tako doživete v veliko krajšem času, saj posamične tekme ne trajajo po 90 minut ampak samo nekaj več kot štiri minute. Celotna sezona se tako končna v vsega 140 minutah razburljive in hitre akcije. Seveda ko pa je konec sezone, zopet ni potrebno čakati nekaj mesecev na začetek nove sezone, ampak se le ta začne takoj.

Primer virtualne nogometne lige na Bet-at-home

Virtualna košarkarska liga na Bet-at-home

Podobna zgodba velja tudi za virtualno košarkarsko ligo. Tekme potekajo v 3D grafiki, dejansko lahko vidite koše, preigravanja in zabijanja. Za kočno lovoriko se skupno bori 16 ekip, poteka pa 30 krogov. Torej celotna sezona se zaključi tudi tukaj v 30 dneh ali v 107 minutah. Tudi tukaj se tekme končajo v vsega nekaj minutah.

Virtualno odprto prvenstvo v tenisu

Super zanimivi teniški obračuni so na voljo tudi v virtualnem svetu. Skupno se za veliki naslov bori kar 32 igralcev. Tekme pa se igrajo na pesku ali travi.

Kot smo ze na začetku omenili pa potekajo tudi virtualne pasje dirke in pa virtualne konjske dirke. Vse to v 3D simulaciji, 24 ur na dan. Torej izgovorov, da stavne ponudba ni pestra ni več. Zagotovite si najboljše sedeze in stavite v zivo ali pred tekmo. Vse to ponujajo virtualne stave.

1 komentar