Tudi danes bo edina prava nogometna liga Beloruska. Na sporedu sta dve tekmi, igrata pa se ob 16:30 uri in ob 18:30 uri. Tako da ne boste pozabili staviti in ogledati edinega pravega nogometa, ki se še igra v teh časih. Prav tako pa se igraj tudi košarkarska igra v Tajvanu in še bolj eksotičnem Tatzikistanu. Tudi danes pa smo preverili dogajanje v eSportu. Kot je v navadi je pestro dogajanje v igri Counter-Strike, kot prvič pa bomo danes preverili tudi nekaj iger v igri Dota 2. Kot vedno pa so vam na voljo tudi Virtualne igre, Poker in Online Casino.

1.69 FC Zvezda-BGU Minsk – FC Gorodeya
Tip: 1
Opis: V Beloruski Premier ligi se igra 5 krog in ob 16:30 uri se bo igrala tekma med kluboma FC Zvezda in pa FC Gorodeya. Domači klub je današnji favorit, saj igra pred domačimi gledalci, poleg tega pa je tudi veliko bolje začel letošnjo sezono. Domačini so na dosedanjih 4 tekmah nanizali 3 zmage in 1 poraz, kar zadošča za visoko 2 mesto, je pa seveda sezona še vedno v zgodnji fazi. Tako da tezko govorimo o tem da je FC zvezda tudi realno 2 ekipa lige. No za ta odgovor bomo morali še malo počakati, medtem pa poglejmo kako so na dosedanjih tekmah igrali nogometaši Gorodeye. Ne tako dobro, zbrali so sicer 2 zmagi, toda tudi 2 poraza. To trenutno pomeni 6 točk in 9 mesto prve Beloruske lige. Lani je BGU Minsk bil 13 na tabeli, z 2 točkami. Zdaj pa so v ligi 2 z 9 točkami. Lani je Gorodeya bila 15 na tabeli, z 1 točko. Zdaj so 9 ekipa z 6 točkami. Domači klub je tako v dobri formi, saj so na zadnjih šestih tekmah zbrali kar 4 zmage in 1 remi. So pa zadnjo tekmo izgubili v gosteh z 2:0. No ekipa Gorodeya pa je v nizu dveh zaporednih zmag. Do zmag je klub prišel v gosteh in doma, obakrat je klub zmagal z 1:0. Pred tema zmagama pa smo lahko videli še 3 poraze in 1 zmago. V lanski sezoni Beloruske Premier lige smo lahko videli domačo zmago Gorodeye z 1:0 in pa domači remi FC Zvezde z 0:0. Obeta e zanimiva tekma, domača zmaga ni povsem samoumevna. Poglejmo si še stavne kvote, ki jih lahko zasledite na športni stavnici William Hill. Domača zmaga je vredna kvote 1.69, za remi pa dobimo kvoto 3.30. Zmaga gostov je vredna kvote 4.90, kar tudi ni povsem nemogoče.

1.76 FC Dinamo Minsk – FC Neman Grodno
Tip: 1

1.24 Pauian Archiland – Yulon Luxgen Dinos
Tip: 2
Opis: Gre za polfinalni obračun, tekma se bo igrala v dopoldanskem času ob 11:00 uri.

1.30 DIS – BC Khudzhand
Tip: 1 Domači klub je v slabi seriji 5 zaporednih porazov. Gostje pa so na zadnjih 6 tekmah nanizali 3 zmage in ravno toliko porazov. Od leta 2019 sta se kluba pomerila kar na 9 medsebojnih tekmah. Do sedaj pa smo lahko videli 4 zmage domače ekipe in pa 5 zmag gostov. Domača zmaga je z kvoto 1.30 videti zelo verjetna, toda zelo verjetno se lahko pričakuje vse prej kot to. Gre le za bolj kot ne amatersko ligo, kjer so velikokrat presenečenja.

1.10 BC Kulyab – Zuhro
Tip: 2

1.56 Offset Esports – S2v
Tip: 2

1.05 Chetz – Endpoint
Tip: 2

1.43 Vexed Gaming – Reason
Tip: 1

1.17 APK Prince – Kingzone DragonX
Tip: 2

1.66 Griffin – Hanwha Life Esports
Tip: 2