Tudi na za enkrat še sončno nedeljo bomo preverili kaj dogaja danes v športu. No igrala se bo zanimiva prijateljska tekma med ekipama BK Olypic in pa IFK Malmo. Potem igralo se bo tudi kar nekaj nogometa v bolj eksotičnih ligah kot so: Tajvan, Tadzikistan in Turkmenistan. Igralo pa se bo tudi nekaj eSporta in pa ekshibicijski turnir v tenisu. Vse stave lahko enostavne najdete z poljem “išči”, ki ga omogočajo praktično vse tuje športne stavnice.

1.49 BK Olympic – IFK Malmo
Tip: 1
Opis: Gre za klubsko prijateljsko tekmo, ki se bo igrala ob 14:00 uri. Domači klub je na zadnji tekmi dosegel poraz, pred tem pa je dosegel 3 zmage in pa 2 remija. Malmo je na drugi strani v negativni seriji treh zaporednih porazov. Malmo prav tako v zadnjem obdobju ni blestel v gosteh, saj je izgubil zadnjih 7 gostovanj in pa ni zmagal na zadnjih 8 gostujočih tekmah. Kluba sta sicer znanca ligaških tekem, saj sta se od leta 2016 pomerila na 6 medsebojnih tekmah. Domači klub je do sedaj zmagal 2krat, videli pa smo še 2 remija in pa 2 zmagi Malma. V zadnji sezoni, je Malmo zmagal domačo tekmo z 2:1, v gosteh pa izgubil z 3:0. Poglejmo si še stavne kvote športne stavnice 1xBet. Domača zmaga je vredna kvote 1.49, remi kvote 4.25, medtem ko za zmago Malma v gosteh dobimo kvoto 4.80. Pa srečno z vašo stavno izbiro.

1.90 Hang Yuen – Taichung Futuro
Tip: 1

1.02 Taipei City Tatung – Taicheng Lions
Tip: 1

1.90 CSKA Pamir Dushanbe – Lokomotiv-Pamir
Tip: 1

1.09 FC Khatlon – FK Istiklol [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.10 King, Evan – Cerretani, James
Tip: 1

1.59 Brown, Preston – Cerretani, James
Tip: 1

1.26 Lorenzi, Paolo – King, Evan
Tip: 1

1.78 MiBR – MAD Lions
Tip: 2
Opis: Gre za finalno igro Flashpoint sezone v računalniški igri Counter-Strike. V vaši priljubljeni stavnici boste stavo našli v zavihku eSports. Marsikdo še vedno ne razume razlike med eSport stavami in Virtualnimi stavami. Ampak tudi to se bo kmalu razjasnilo, saj je eSport čedalje bolj popularen. Več o tem pa verjetno v enemu od naslednjih blog objav na pro-stave.com. Na današnja tekmeca sta se nazadnje pomerila nekaj dni nazaj in takrat smo lahko videli zmago ekipe MIBR z 2:1. MIBR ekipa je v odlični formo, saj so v seriji treh zaporedni zmag, za zadnjih 10 igrah pa so izgubili samo 3 igre. Ekipa MAD Lions je na zadnjih dveh igrah zbrala zmago in poraz, pred tem pa so nanizali neverjetnih 5 zaporednih zmag. Ekipi sta zelo izenačeni, na kar kazejo tudi stavne kvote. Za zmago MIBR dobimo kvoto 1.78, zmaga MAD Lions v finalu pa je vredna kvote nekje 2.00. Moznosti za zmago so nekje 50/50, tako da previdno pri stavi.

https://www.youtube.com/watch?v=M4tl5F5fVPc