Tudi danes boste lahko igrali športne stave v živo in sicer na nogometne prijateljske tekme in tudi na kar nekaj tenisa.

Več kot 4.5
2.27
Francija
Luksemburg
Več/manj 4.5, Redni del tekme
Opis tekme: Gre torej za novo pripravljano tekmo Francije pred Evropskim nogometnim prvenstvom. Današnja tekma se bo pričela ob 21:00 uri. Zdi se torej da je tekma proti palčku Luksemburgu idealna za lovljene forme, tako da lahko pričakujemo kar nekaj zadetkov. “Les Bleus” so seveda motivirani, da dokažejo svojo moč, vodil pa jih bo Selektor Didier Deschamps, ki je bil kapetan ekipe ob njihovi zadnji evropski zmagi leta 2000. Francija je sicer na zadnjem velikem tekmovanju leta 2022 izgubila finale proti Argentini. Francija se bo torej danes v Metzu pomerila z Luksemburgom, nato pa v Bordeauxu še s Kanado. Francija upa, da bo nadaljevala dober niz domačih tekem, saj je v zadnjih osmih tekmah na domačih tleh dosegla sedem zmag in le en poraz. Luksemburg se nahaja na 87. mestu FIFA lestvice in zagotovo bodo na prihajajočem EP med tako imenovanimi ne favoriti. Vseeno bodo proti Franciji poskušali prikazati čim boljšo igro, nato pa jih čaka še zahtevna Belgija. A njihova zgodovina proti Franciji ni preveč dobra. Izgubili so 16 od zadnjih 18 tekem (samo 1 zmaga in samo 1 remi), v zadnjih sedmih tekmah pa so Franciji zabili samo en gol. Luksembur je sicer na zadnjih petih tekmah zbral tri zmage in dva poraza. Francija pa je v enakem oboju zbrala tri zmage, remi in poraz. Med igralci velja nekaj pozornost nameniti Olivierju Giroudu, ki se bo po Euru poslovil od reprezentančnega dresa. Omenjeni nogometaš je proti njim nazadnje dosegel dva gola. V zadnjih desetih tekmah Francije je bilo v prvih 15 minutah tekme doseženih kar osem zadetkov.
Stavne kvote: Športna stavnica 22Bet nam za več kot 4.5 gola ponuja stavno kvoto 2.27. Remi je vreden kvote 19.00, zmaga Luksemburga pa kvote 41.00.

Belgium
1.25
Belgium
Črna Gora
1X2, Redni del tekme

Več kot 4.5
1.90
Spain
Andorra
Več/manj 4.5, Redni del tekme

Norveška
1.43
Norveška
Republic of Kosovo
1X2, Redni del tekme

Slovaška
1.01
Slovaška
San Marino
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.98
Danska
Švedska
Več/manj 2.5, Redni del tekme

AL Ain
1.66
Emirates Club Ras Al Khaimah
AL Ain
1X2, Redni del tekme

Casper Ruud
1.78
Novak Djokovic
Casper Ruud
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Alexander Zverev
1.40
Alexander Zverev
Alex De Minaur
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma