Tudi danes je na sporedu kar nekaj nogometa in sicer se pred začetkom evropskega prvenstva v nogometu potekajo priprave v obliki prijateljskih tekem. Danes je na delu tudi Slovenija, ki bo doma v ljubljanskih Stožicah gostila reprezentanco Armenije.

Več kot 2.5
1.78
Slovenija
Armenija
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Portugalska
1.18
Portugalska
Finska
1X2, Redni del tekme

Manj kot 3.5
1.60
Switzerland
Estonija
Več/manj 3.5, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.86
Avstrija
Srbija
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Italija
1.62
Italija
Turkey
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Danes ob 21:00 uri nas čaka zelo zanimiva prijateljska tekma med Italijo in Turčijo. Trener Luciano Spalletti je ponosen, da bo popeljal Italijo na Evropsko prvenstvo 2024, vendar meni, da branilci naslova niso favoriti za končno zmago. Po njegovem mnenju so druge ekipe trenutno sposobne igrati na višji ravni. Italija je sicer glede na stavnice 6. favorizirana ekipa z kvoto 15. Italijani, ki bodo poskušali tretjič osvojiti naslov, se bodo danes pomerili s Turčijo, ki bo prav tako nastopila na Euro 2024. Italija ni izgubila domače prijateljske tekme od septembra 2016, kar kaže na njihovo moč pred domačimi gledalci. Nasprotno pa Turčija ni zmagala v zadnjih 13 medsebojnih tekmah proti Italiji (3 remiji in pa kar 10 porazov). V zadnjem srečanju marca 2022 pa so izgubili 3-2. To je bila prav tako prijateljska tekma. Turki so na tekmi sicer povedli v 4 minuti, toda Italija je do polčasa povedla z 1:2, nato pa v 70 minuti z 1:3. Turki, ki jih vodi Vincenzo Montella, so se sicer kvalificirali za Euro 2024, a so bili v zadnji tekmi v gosteh močno poraženi z 6-1 proti Avstriji. Turki so tako v seriji dveh zaporednih porazov, saj so na prejšnji izgubili proti našim vzhodnim sosedom z 1:0, prav tako v gosteh. Eden izmed glavnih igralcev za Italijo je Nicolò Barella. Na drugi strani bo turški branilec Zeki Çelik poskušal ustaviti italijanske napade, čeprav je Turčija v zadnjih sedmih prijateljskih tekmah le na dveh tekmah igrala tekmo brez prejetega zadeta. Italija je v zadnjih devetih prijateljskih tekmah vsaj osemkrat dosegla dva ali več zadetkov, pri čemer je bilo sedem teh tekem z več kot tremi skupnimi goli. To kaže na njihovo ofenzivno moč v prijateljskih tekmah in obeta zanimivo tekmo proti Turčiji. Italija je tako na zadnje doma z 2:0 premagala Ekvador z 2:0.
Stavne kvote: Stavnica Bet-at-home nam za zmago Italije ponuja kvoto 1.62. Remi je vreden kvote 3.80, zmaga Turčije pa stavne kvote 5.75.

Neodločeno
3.10
Irska
Madžarska
1X2, Redni del tekme

Carlos Alcaraz
1.25
Stefanos Tsitsipas
Carlos Alcaraz
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Jannik Sinner
1.22
Grigor Dimitrov
Jannik Sinner
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Iga Swiatek
1.06
Iga Swiatek
Marketa Vondrousova
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Coco Gauff
1.22
Coco Gauff
Ons Jabeur
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma