Pred nami je veliko finale lige NBA, več o tej tekmi pa si preberite v spodnji stavni analizi. Prav tako pa se igra kar nekaj nogometa.

Dallas Mavericks
2.90
Boston Celtics
Dallas Mavericks
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma
Opis tekme: Za Luko Dončiča je danes poseben dan, saj bo prvič v svoji NBA karieri lahko zaigral v velikem finalu lige NBA. Dallas je do finala vedno bil v vlogi izzivalca, tudi tokrat je tako in seveda verjamemo da bo tudi tokrat Dallas dobil serijo in z njo finale. Dallas je do finala izločil Clipperse, OKC in nazadnje Minnesoto. Luka že celotno končnico ni 100%, saj ga pestijo poškodbe. Tudi to je razlog, da Dallas na začetku končnice ni kazal dobrih predstav oz. vsaj Luka ni igral na nivoju njegove veličine. No skozi končnico in sploh v zadnjih seriji pa je Luka začel igrati čedalje bolje in zdi se da je prebrodil poškodbe. To je seveda super novica pred velikem finalom, kjer bo Dallas moral prikazati svojo najboljšo igro v tej končnici. Boston je že celotno sezono najboljša ekipa lige, govorimo o rednemu delu. Tudi v končnici pa niso imeli veliko dela, saj so vse serije dobili zanesljivo. Ob enem pa so imeli veliko sreče, saj so se v nasprotnih ekipah ukvarjali z poškodbami glavnih akterjev. No tudi Boston je imel poškodbo Porzingisa, ki pa naj bi bil pripravljen za veliko finale. Porzingis s svojo višino 218 cm in 109 kg je v povprečju dosegal 20 točk in dve blokadi, oboje pa bi Celticsom lahko prišlo še kako prav proti visokim centrom Dallasa. Porzingis je seveda kar nekaj let igral tudi za Dallas skupaj z Luko. Tudi zaradi tega bo finalna serija še kako zanimiva. Sploh ker sta omenjena zvezdnika bila vse prej kot idealen košarkarski par na igrišču, kot tudi izven njega. Iz podobnega razloga bo tudi zelo pestra serija za Irvinga, ki je v Bostonu prav tako igral nekaj tekem in lahko rečemo da se ni razšel z kelti v najboljšem odnosu. Pri Bostonu je prvi zvezdnik Tatum, ki v končnici dosega 26 točk, 10 skokov in pa 6 podaj. Je pa vseeno MVP finalne serije vzhoda vzel njegov soigralec Brown. Na drugi strani pa je Luka letos v končnici dosegel na tekmo 29 točk, 10 kokov in pa 9 podaj. Dallas v končnici dosega 108 točke, 43 skokov in pa 22 podaj. Boston pa dosega 111 točk, 44 skokov in 24 podaj. Boston ima že skozi celotno končnici kar nekaj težav na prvih tekmah serij, tako da ima danes Dallas lepo priložnost da ukrade prvo gostovanje Bostonu.
Stavne kvote: Stavnica 20Bet nam za zmago Bostona na prvi finalni tekmo ponuja stavno kvoto 1.43. Zmaga Dallasa na prvi tekmi pa je vredna kvote 2.90.

Neodločeno
3.15
Mexico
Uruguay
1X2, Redni del tekme

Wales
1.01
Gibraltar
Wales
1X2, Redni del tekme

Nizozemska
1.41
Nizozemska
Canada
1X2, Redni del tekme

Senegal
1.55
Senegal
DR Kongo
1X2, Redni del tekme

Kitajska
1.81
Kitajska
Thailand
1X2, Redni del tekme

Manj kot 5.5
2.12
Singapur
Republic of Korea
Več/manj 5.5, Redni del tekme

Manj kot 5.5
1.81
Bangladeš
Avstralija
Več/manj 5.5, Redni del tekme