Danes se na evropskem prvenstvu igrajo kar štiri odločilne tekme, med drugim igra tudi Slovenska izbrana vrsta, ki bo ob 21:00 uri gostila favorizirano Anglijo. Ob isti uri pa se bosta pomerila tudi Danska in Srbija. Seveda upamo na ugoden razplet in na zgodovinsko uvrstitev Slovenije v drugi del tekmovanja. Vse tekme Eura 2024 lahko seveda stavite v živo na vaši priljubljeni športni stavnici.

Vabimo vas, da tudi komentirajte napovedi tekem Evropskega prvenstva v free Facebook skupini, kjer je zbranih več kot 5000 ljubiteljev športnih stav in športa.

Več kot 2.5
1.90
England
Slovenija
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Danska
2.20
Danska
Srbija
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Tekma je še kako pomembna za obe reprezentanci, prav tako pa tudi za Slovenijo. Slovenijo lahko realno bolj kot ne upad le še na tretje mesto, kjer pa je prostora tudi za štiri najboljše tretje ekipe. Tekme med Dansko im Srbijo se bo sicer pričela ob 21:00 uri, gre pa za zadnji 3 krog Eura 2024. Kljub zelo dobri zadnji tekme proti Angliji, Danska ni uspela izkoristiti svojih priložnosti in že drugič na Euro 2024 se je morala zadovoljiti z remijem 1-1. To je bil tudi rezultat na tekmi proti Sloveniji v prvem krogu, zdaj pa je njihova naloga preprosta: premagati Srbijo v zadnjem srečanju skupine C ali se soočiti z možnostjo, da se ne uvrstijo v izločilne boje. Nepremagani na šestih tekmah v letu 2024 (3 zmage, 3 remiji) bo trener Kasper Hjulmand zagotovo samozavesten, da njegova ekipa lahko premaga Srbijo, ekipo, saj so jo premagali v zadnjih treh medsebojnih srečanjih s skupnim rezultatom 8-1. Danska je tudi v zadnji tekmi proti Angležem prikazala zelo dobro igro. Imeli so kar 7 strelov na okvir vrat Anglije, medtem ko so otočani sprožili na okvir vrat Danske sam 4 krat. Zahvaljujoč zadetku Luke Jovića v 95. minuti, ki je rešil Srbijo pred porazom v zadnji tekmi proti Sloveniji v Münchnu, se Srbija kljub temu remiju zadnji krog nahaja na samem na dnu skupine C. Po porazu 0-1 proti Angliji v prvem krogu, za razliko od Danske vedo, da jih samo zmaga pelje v naslednji krog. Pogled na njihovo nedavno formo kaže, da bi osvojitev ključnih treh točk tukaj lahko bila zahtevna naloga, saj je Srbija zmagala le štiri od zadnjih 13 reprezentančnih tekem v zadnjem letu (3 remiji, 6 porazov). Velik del te povprečne forme izhaja iz slabih obrambnih nastopov, saj so v tem obdobju ohranili svojo mrežo nedotaknjeno le na dveh tekmah. Srbi so tudi na zadnji tekmi proti Sloveniji prikazali vse prej kot dobro tekmo, saj je Slovenija večina tekme dominirala. Še pregled morda najbolj pomembnih igralcev pri obeh reprezentancah. Po zadetku v zadnji tekmi bo Jović želel doseči zadetek na zaporednih reprezentančnih tekmah za Srbijo prvič od septembra 2022. Christian Eriksen pa je dosegel zadetek v prvem krogu za Dansko, medtem ko je tudi zadel v zadnjem medsebojnem srečanju marca 2022 proti Srbiji. Zagotovo se nam obeta zelo zanimiva tekma.
Stavne kvote: Stavnica Bet-at-home nam za zmago Danske ponuja kvoto 2.20. Remi je vreden kvote 3.50, zmaga Srbije pa stavne kvote 3.20.

Francija
1.28
Francija
Poljska
1X2, Redni del tekme

Več kot 2.5
1.88
Nizozemska
Avstrija
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Christopher Eubanks
1.50
Christopher Eubanks
Jakub Mensik
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Yannick Hanfmann
1.58
Yannick Hanfmann
Adam Walton
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Canada
2.30
Peru
Canada
1X2, Redni del tekme

Argentina
1.43
Čile
Argentina
1X2, Redni del tekme