Nov stavni teden nam prinaša nove priložnosti za športne stave in visoke stavne kvote, saj tudi danes poteka evropsko prvenstvo v nogometu, Copa America, tenis, NHL in še veliko več.

Več kot 2.5
1.78
Albanija
Spain
Več/manj 2.5, Redni del tekme
Opis tekme: Tudi v skupini B poteka zadnji 3 krog, kar pomeni da nas čakajo nekatere končne odločitve, sicer pa se bo današnja tekma igrala ob 21:00 uri. Albanija je z dramatičnim zadetkom v zadnjih trenutkih izenačila na 2-2 proti Hrvaški in s tem ohranila svoje možnosti za napredovanje na Euro 2024. Ekipa pod vodstvom Sylvinha lahko zdaj doseže štiri točke v četrtem krogu z zmago, kar bi skoraj zagotovo zadostovalo za uvrstitev v izločilne boje. Vendar bo zmaga proti Španiji vse prej kot enostavna, saj so v prejšnjih osmih medsebojnih obračunih doživeli poraze s skupnim rezultatom golov kar 31-3 v korist Španije. Zanimivo, da je Albanija uspela doseči najhitrejši zadetek na Evropskem prvenstvu (23 sekund proti Italiji) in najpoznejši zadetek za izenačenje, brez upoštevanja podaljškov (95. minuta proti Hrvaški). Španija si je z zmago nad Italijo z 1-0 v četrtek zagotovila mesto v izločilnih bojih kot zmagovalka skupine. To pomeni, da lahko danes Španija gre v tekmo sproščeno in brez vseh najboljših nogometašev. Morda se tukaj ponuja nekaj več priložnosti Albaniji. Po drugi strani pa vemo, da je lahko to tudi dvorezen meč, saj ima Španija širok kader in so rezervisti željni dokazovanja. Nico Williams je prispeval k španskemu zadetku proti Italiji, čeprav zaradi odbitka ni mogel dodati k svojim trem neposrednim prispevkom pri zadetkih (1 gol, 2 asistenci) v zadnjih petih tekmah za klub in reprezentanco. Klaus Gjasula pa je izenačil za Albanijo proti Hrvaški (pred tem je dosegel avtogol) in prav gotovo nevaren za nasprotno reprezentanco. V zadnjih treh tekmah Albanije (1 zmaga, 1 neodločen izid in 1 poraz) je bilo doseženih pet zadetkov pred 20. minuto, bo temu tako tudi danes?
Stavne kvote: Športna stavnica Bet365 nam za zmago Albanije ponuja kvoto 7.00. Remi je vreden kvote 4.50, zmaga Španije pa je vredna kvote 1.45. Če pa boste položili športno stavo na več kot 2.5 gola na tekmi, pa boste za to prejeli kvoto 1.78 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

Manj kot 2.5
1.88
Hrvaška
Italija
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Neodločeno
3.65
Kolumbija
Paragvaj
1X2, Redni del tekme

Več kot 3.5
2.15
Brazil
Kostarika
Več/manj 3.5, Redni del tekme

Več kot 4.5
1.60
Florida Panthers
Edmonton Oilers
Več/manj 4.5, Redni del tekme

Landskrona Bois
1.68
Landskrona Bois
Orgryte IS
1X2, Redni del tekme

Osters IF
1.55
Osters IF
Helsingborgs IF
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.45
Örebro SK
Trelleborgs FF
1X2, Redni del tekme

Mattia Bellucci
1.53
Mattia Bellucci
Duje Ajdukovic
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Tim Van Rijthoven
1.45
Yasutaka Uchiyama
Tim Van Rijthoven
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma