Evropsko nogometno prvenstvo nam je včeraj postreglo z super novico, saj se je Slovenija prvič v svoji zgodovini prebila v izločilne boje katerega izmed velikih tekmovanj. Stavnice pa vam tudi danes ponujajo stave na zadnji krog Eura 2024.

Portugalska
1.38
Gruzija
Portugalska
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Pred nami je torej zadnji 3 krog v skupini F, tekma med Gruzijo in Portugalsko pa se bo igrala ob 21:00 uri. Portugalci so si že zagotovili napredovanje, medtem ko je Gruzija na zadnjem 4. mestu, toda še vedno ima nekaj možnosti. V skupini sta še Turčija (3 točke) in pa Češka (1 točka). Če bi Saba Lobzhanidze pokazal več zbranosti pri svoji zadnji priložnosti proti Češki, bi Gruzija slavila svojo prvo zmago na velikem turnirju kot neodvisna država. To bi jim dalo odlične možnosti za uvrstitev v izločilne boje. Namesto tega so se “Križarji” morali zadovoljiti z remijem 1-1, kar jih še vedno drži na dnu skupine. Kljub temu lahko najnižje rangirana ekipa na UEFA Euro 2024 še vedno napreduje, če danes dosežejo zmago. Na drugi strani so Portugalci po dveh odigranih krogih skupinskih tekem na Euro 2024 ena izmed treh ekip s 100-odstotnim izkupičkom, saj so premagali Turčijo in Češko. Zdaj imajo priložnost, da prvič po Svetovnem prvenstvu 2006 v Nemčiji zaključijo popoln skupinski del na velikem turnirju. Selektor portugalske izbrane vrste Roberto Martínez ima priložnost, da danes pokaže moč svoje ekipe na zadnji tekmi skupinskega dela z uporabo rezervistov, pri čemer čakajo na svoje prve minute na turnirju igralci, kot so Danilo Pereira, Matheus Nunes, João Félix in Gonçalo Ramos. Portugalska ni igrala neodločeno na nobeni izmed svojih zadnjih 28 tekem. V tem obdobju so dosegli 22 zmag in pa 6 porazov.
Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago Portugalske ponuja kvoto 1.38. Remi je vreden kvote 4.75, zmaga Gruzije pa je visoka kvote 8.50 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

Manj kot 2.5
1.75
Češka
Turkey
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Manj kot 2.5
2.00
Ukrajina
Belgium
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Manj kot 1.5
2.25
Slovaška
Romunija
Več/manj 1.5, Redni del tekme

Riga FC
1.28
Riga FC
FK Auda
1X2, Redni del tekme

FK Zalgiris Kaunas
1.55
FK Zalgiris Kaunas
FK Transinvest
1X2, Redni del tekme

Paul Jubb
1.75
Paul Jubb
Adam Walton
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Jakub Mensik
1.35
Jakub Mensik
Fabio Fognini
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Alejandro Tabilo
1.50
Alexander Shevchenko
Alejandro Tabilo
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma