Pred nami je nov dan, tokrat brez tekem na evropskem prvenstvu, saj se je ravno zaključil skupinski del. Vseeno pa boste lahko danes igrali športne stave na tenis in pa tudi nogometno prvenstvo Copa America.

KR Reykjavik
1.55
KR Reykjavik
Fylkir Reykjavik
1X2, Redni del tekme

Vikingur Reykjavik
1.83
Stjarnan Gardabaer
Vikingur Reykjavik
1X2, Redni del tekme

Fram Reykjavik
1.95
IF Vestri
Fram Reykjavik
1X2, Redni del tekme

Sandefjord Fotball
1.93
Sandefjord Fotball
Ham-Kam
1X2, Redni del tekme

Lillestrom SK
1.80
Lillestrom SK
Kfum Oslo
1X2, Redni del tekme

ZDA
1.35
Panama
ZDA
1X2, Redni del tekme

Manj kot 3.5
1.65
Urugvaj
Bolivija
Več/manj 3.5, Redni del tekme
Opis tekme: Tekma 2 kroga v Copa America se bo pričela danes ponoči ob 3:00 uri po našem času. Urugvaj je svojo kampanjo začel z na prvi pogled zanesljivo zmago 3-1 nad Panamo, čeprav je zmaga prišla z dvema zadetkoma v zadnjih minutah. Uragvaj je znova lahko užival v odlični formi Darwina Núñeza, saj je napadalec Liverpoola dosegel drugi gol, kar je njegov deveti zadetek na zadnjih šestih reprezentančnih tekmah. Ta zmaga je povečala njihove možnosti za nadaljevanje tradicije napredovanja iz skupinskega dela tega tekmovanja, saj jim je to uspelo na osmih od zadnjih devetih nastopov. Urugvaj ima danes lepe možnosti. da doseže drugo zmago zapored, saj so zadnji medsebojni obračun proti Boliviji novembra zaključili s prepričljivo zmago 3-0. Bolivija je vstopila v turnir po treh zaporednih porazih na prijateljskih tekmah, uvodno tekmo turnirja pa so izgubili proti ZDA, saj so v prvem polčasu prejeli 2 zadetka. Ekipa Antônia Carlosa Zaga se je v zadnjem času soočala s težavami v obrambi, saj so prejeli tri zadetke v štirih od zadnjih sedmih tekem, kar je nekaj, kar morajo izboljšati, če želijo popraviti napake in napredovati iz skupinskega dela, kar jim je uspelo le enkrat v zadnjih devetih turnirjih Copa América. Reprezentanca je v nizu 13 zaporednih porazov na tem tekmovanju, pri čemer so v osmih od teh tekem prejeli vsaj tri zadetke. Medtem ko težave v obrambi še naprej ovirajo njihove predstave, Bolivija ni bila nič boljša v napadu, saj v treh od zadnjih štirih tekem na tem tekmovanju niso dosegli niti enega gola. Urugvaj je zmagal v 13 od 16 medsebojnih tekem na tem tekmovanju (1 remi in 2 poraza), pri čemer je 12 od teh zmag prišlo brez prejetega zadetka. Glede na vse povedano bo vse razen zmage Urugvaja veliko presenečenje.
Stavne kvote: Stavnica Bet365 nam za zmago Urugvaja ponuja kvoto 1.14, remi je vreden kvote 8.00, zmaga Bolivije pa kvote 17.00.