Tudi danes se bomo posvetili nogometu, saj se igra kar nekaj nogometnih lig v Skandinavskih državah. Športne stave pa boste lahko igrali tudi na nogometno Copo Americo.

IK Brage
1.48
IK Brage
Gefle IF
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.85
Helsingborgs IF
Varbergs Bois
Več/manj 2.5, Redni del tekme

SK Brann
1.30
SK Brann
Stromsgodset
1X2, Redni del tekme

Bodo/Glimt
1.63
Sarpsborg 08
Bodo/Glimt
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.45
Tromso IL
Molde FK
1X2, Redni del tekme

Derry City FC
1.33
Derry City FC
Drogheda United FC
1X2, Redni del tekme

Kolumbija
1.35
Kolumbija
Kostarika
1X2, Redni del tekme

Brazil
1.33
Paragvaj
Brazil
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Pred nami je 2 krog Cope America, v skupini D pa se bosta pomerila Paragvaj in pa favorizirana Brazilija, ki pa ni takšen favorit kot morda na to kažejo stavne kvote. Po porazu z 2-1 proti Kolumbiji v uvodni tekmi, bo Paragvaj moral zmagati vsaj eno izmed svojih zadnjih dveh tekem v skupini D, vsaj če želi napredovati iz skupinskega dela na tretji zaporedni Copa Americi. V drugi tekmi se bodo soočili z Brazilijo, ekipo proti kateri paragvajci niso zmagali v rednem delu igre na nobeni izmed devetih medsebojnih tekem od leta 2008 (5 remijev in 4 porazi). V zadnjih štirih tekmah celo niso dosegli zadetka (1 remi, 3 remiji). Tudi Brazilija je svojo kampanjo na Copa Américi začela vse prej kot pozitivno, saj kljub 19 strelom in 70% posesti žoge proti Kostariki niso uspeli doseči zadetka. Ta neodločen izid je sicer podaljšal njihov neporažen niz pod vodstvom glavnega trenerja Dorivala Júniora (2 zmagi, 3 remiji), vendar je zopet dvignil vprašanja med navijači, ali ima Seleção sposobnost, da se uvrsti v tretji zaporedni finale Copa Américe. Brazilija je že zadnje desetletje vse prej kor resna ekipa in Brazilija že lep časa čaka na boljše čase. Tudi letos se ne zdi da bi lahko Brazilija šla do konca, tako da Seleção v prihodnosti čaka še veliko dela če se želijo vrniti na pota stare slave. Brazilci so sicer februarja 2022 v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo premagali Paragvaj kar s 4-0. Brazilci so vodili ob polčasu v obeh zadnjih medsebojnih tekmah, zato bi morda zgodnja stava lahko obrodila sadove. Brazilija je prejela le štiri zadetke v zadnjih 14 tekmah Copa Américe, toda kar nekja težav imajo tudi v napadu, kar se je pokazalo tudi v zadnji tekmi.
Stavne kvote: Športna stavnica PokerStars nam za zmago Paragvaja nudi stavno kvoto 9.00. Remi je visok kvote 5.00, zmaga Brazilije pa je vredna kvote 1.36.