Športne stavnice vam danes ponujajo res pestro stavno izbiro, saj boste lahko stavili na Euro 2024, Copa America, Tour de France in pa tudi tenis.

Belgium ali neodločeno
1.88
Francija
Belgium
Dvojna možnost, Redni del tekme

Slovenija
10.00
Portugalska
Slovenija
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Tekma se bo pričela danes v večernem terminu, točneje ob 21:00 uri. Slovenski nogometaši so marca letos prvi prizadejali poraz Portugalski pod vodstvom trenerja Roberta Martineza. Res je šlo za pripravljalno tekmo, a Slovenci so dokazali, da so sposobni presenetiti. Je pa seveda potrebno omeniti, da so Portugalci v Ljubljani igrali brez nekaterih zvezdnikov, kot so Rafael Leao iz Milana, Bernardo Silva in Ruben Dias iz Manchester Cityja, Bruno Fernandes iz Manchester Uniteda in Goncalo Ramos iz PSG-ja. Tokrat bodo vsi v Frankfurtu in pripravljeni na boj. Pri Sloveniji pa bo zaradi kartonov manjkal levi bočni branilec Erik Janža, ki ga bo zamenjal Jure Balkovec. Preostala postava bo enaka kot na prvih treh tekmah. Portugalska je na prvih dveh tekma evropskega prvenstva dosegla dve zmagi prti Turčiji in Češki. Nato pa so na zadnji tekmi bolj kot ne zanalašč izgubili proti Gruziji. Očitno so se Portugalci odločili, da si v 1/8 finala želijo Slovenijo, mi pa si seveda vsi želimo, da se jim takšna odločitev še kako maščuje in da bo na koncu Slovenija napredovala preko favorizirane Portugalske. Pritisk je zagotovo v celoti na Portugalski, saj bi si radi pripravili spektakularen četrtfinalni dvoboj proti Franciji ali Belgiji. Slovenija pa gre lahko v tekmo sproščeno, kar bi lahko bila še dodatna voda na mlin Slovenski izbrani vrsti. Zagotovo so Portugalci izkušeni v tej fazi evropskih prvenstev, na drugi strani pa si je Slovenija ustvarila zgodovino, ko je zadržala Anglijo na 0-0 in se tako prvič uvrstila v izločilne boje. Ta rezultat je podaljšal njihov impresiven niz neporaženosti v letu 2024 na osem tekem (3 zmage, 5 remijev), pri čemer jih je zadnji poraz doletel proti Danski novembra 2023. V zadnjem času prevladujejo remiji pri ekipi Matjaža Keka, saj so se zadnje štiri tekme končale z neodločenim izidom. To je dodalo k slovenski statistiki na evropskih prvenstvih, kjer so pet od šestih tekem končali z remijem, kar je najvišji odstotek remijev (83%) v zgodovini turnirja. Cristiano Ronaldo je bil zamenjan po 66 minutah v porazu proti Gruziji in še vedno ni dosegel gola na tem turnirju, vendar bi bilo prezgodaj, da bi ga odpisali, saj je na koncu skupinskega dela sprožil več strelov kot kdorkoli drug nogometaš (12). Slovenski vratar Jan Oblak pa bo skušal nadaljevati z dobrimi predstavami proti Ronaldu, saj mu v zadnjih petih medsebojnih srečanjih ni dovolil doseči zadetka, upajmo seveda da se ta statistika nadaljuje. Še en zanimiv podatek, na zadnjih 13 tekmah Portugalske smo vedno lahko videli po vsaj dva gola.
Stavne kvote: V primeru da boste stavili na zmago Slovenije po rednemu delu boste za to stavo dobili na BET365 kvoto 10.00. Remi je vreden kvote 4.90, zmaga Portugalske po rednemu delu pa stavne kvote 1.33 (kvote so povzete glede na čas objave, za točne kvote obišči spletno stran bet365).

AL Ahly Cairo
1.38
Talaea EL Gaish
AL Ahly Cairo
1X2, Redni del tekme

Al-Masry
1.70
Al-Masry
EL Gouna FC
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
2.60
Namibija
Lesoto
1X2, Redni del tekme

Angola
1.15
Angola
Sejšeli
1X2, Redni del tekme

Miomir Kecmanovic
1.10
Sumit Nagal
Miomir Kecmanovic
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Jasper Philipsen
1.68
Tour de France – Stage 3
Zmagovalec

Panama
1.60
Bolivija
Panama
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.20
ZDA
Uruguay
1X2, Redni del tekme