Tudi na današnji torek nas čaka pestro nogometno dogajanje, saj boste lahko igrali stave v živo na novi dve izločilni tekmi evropskega prvenstva, kjer se bosta pomerila Romunija proti Nizozemski in pa Avstrija proti Turčiji. Prav tako pa ne pozabite na tenis, saj potek Wimbledon.

Neodločeno
3.20
Avstrija
Turkey
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: Tekma se bo pričela danes ob 21:00 uri, če pogledamo samo stavnice so konkretni favoriti za zmago naši severni sosedje. Le redki so pričakovali, da bo Avstrija zmagovalka skupine na Euro 2024, ki je vključevala tudi favorizirane reprezentance Francije in Nizozemske. Vendar pa so varovanci Ralfa Rangnicka s sijajnimi predstavami zmagali na zadnjih dveh tekmah in se uvrstili v izločilne boje. To je njihov drugi obisk te faze tekmovanja, vendar še nikoli niso šli dlje, saj so leta 2021 po podaljških s 2-1 izgubili proti kasnejšim zmagovalcem Italiji. Nagrada za osvojitev prvega mesta v skupini B je dvoboj s Turčijo, reprezentanco, ki so jo marca v prijateljski tekmi premagali s 6-1, vendar jih na pravi resni tekmi niso premagali vse od novembra 1988 (1 remi, 4 porazi). Toda po nedavni zmagi nad Nizozemsko s 3-2 in le enem porazu v zadnjih desetih tekmah (8 zmag, 1 remi), se zdi za Avstrijo pravi čas da premaga Turke in se uvrsti v 1/4 finale evropskega prvenstva. Na drugi strani so se Turki prvič po letu 2008 uvrstili v izločilne boje – takrat je bila Avstrija so-gostiteljica. Njihova tesna zmaga v končnici tekme proti Češki z 2-1 jim je prinesla drugo mesto v skupini F, kar pomeni, da so se izognili Španiji v osmini finala. Turki so sicer na evropsko prvenstvo prišli brez zmage na zadnjih petih tekmah (2 remija in 3 porazi), vključno s ponižanjem s 6-1 v Dunaju ravno proti reprezentanci Avstrije. Sicer pa sta Avstrija in Turčija na tem turnirju skupaj prejeli povprečno 4,33 rumenih kartonov na tekmo, morda se lahko ta statistika rumenih kartonov v napeti izločilni tekmi še zviša. Več o tekmi pa lahko predebatirate tudi v naši Facebook stavni skupini, kjer se zbira več kot 5200 športnih navdušencev. V vsakem primeru pa se zdi da bi Avstrija danes morala izkoristiti zgodovinsko priložnost za napredovanje v 1/4 finale, saj igrajo res odličen nogomet.
Stavne kvote: Stavnica Bet at home nam za zmago Avstrije po rednemu delu ponuja kvoto 1.95. Remi oziroma podaljški so visoki kvote 3.25, medtem ko je zmaga Turčije visoka stavne kvote 4.33.

Manj kot 2.5
1.85
Romunija
Nizozemska
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Marcos Giron
1.18
Henry Searle
Marcos Giron
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Lorenzo Musetti
1.11
Constant Lestienne
Lorenzo Musetti
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Alexei Popyrin
1.35
Alexei Popyrin
Thiago Moura Monteiro
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Katie Boulter
1.23
Katie Boulter
Tatjana Maria
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Leylah Annie Fernandez
1.23
Lucia Bronzetti
Leylah Annie Fernandez
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma