Danes je dan D za Slovensko nogometno izbrano vrsto, saj se ob pomerila z reprezentanco Srbije. Ponoči ob našem času pa se pričenja tudi Copa America, ob 02:00 uri po našem času se bosta pomerila Argentina in pa Kanada.

Neodločeno
3.20
Spain
Italija
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.78
Slovenija
Srbija
Več/manj 2.5, Redni del tekme
Opis tekme: Tekma se bo pričela ob 15:00 uri, pomerila pa se bosta Slovenija in pa Srbija. Obe reprezentanci sta nazadnje igrali Euro in obe reprezentanci imata želje po napredovanju iz skupine. Slovenija je na svoji uvodni tekmi turnirja remizirala z Dansko 1:1. Prvi polčas Slovenije je bil bolj kot ne za v pozabo, v tem delu je tudi Danska povedla z 1:0. No Slovenija pa je v drugem polčasu prikazal dosti boljšo igro in izenačila na 1:1. Morda bi lahko naši nogometaši iztržili tudi kaj več, treba pa je priznati da je tudi Danska imela priložnost da vzame vse tri točke. Zdi se torej da je bil remi nekak pravičen, definitivno pa je boljše začeti prvenstvo z točko kot pa z ničlo. Letos je Slovenija že premagala tako Portugalsko (2-0) kot ZDA (1-0) v prijateljskih tekmah, kar potrjuje, da se lahko kosajo z višje rangiranimi ekipami. Upajmo da bodo kaj podobnega naši nogometaši uprizorili tudi danes proti Srbiji, ki je podobno kot Danska tudi favorit za zmago (spodaj preverite stavne kvote tekme). Srbija se je v svojo uvodno tekmo turnirja izgubila proti favoritu skupine Angliji. Njihova trdna obramba je pričakovano delovala, saj so v kvalifikacijah prejeli le devet golov v osmih tekmah, vendar so proti enim izmed favoritom turnirja Angliji uspeli sprožiti le en strel v okvir vrat in na koncu so izgubili z 0-1. Srbija seveda zaveda da nujno potrebuje zmago proti Sloveniji, ki je vsaj na papirju najslabša ekipa v skupini. Toda žoga je okrogla in Danska, Slovenija in Srbija so vse ekipe, ki so po kvaliteti blizu. V skupini namreč izstopa samo Anglija. Srbi so sicer v Ligi narodov leta 2022 dvakrat vzeli točke Sloveniji (2-2 v gosteh, 4-1 doma). Slovenski Benjamin Šeško je v tem turnirju prišel z zadetki v sedmih zaporednih tekmah Bundeslige za Leipzig in dosegel zadnji gol v zadnjem medsebojnem srečanju. Tudi danes bo Šeško glavni adut v napadu Slovenije in če bo zadel, bo to za Srbijo velika težava. na drugi strani je Srb Andrija Živković dosegel prvi gol na tisti tekmi z Slovenijo in je letos zbral 33 golov za svoj klub. Srbija je odigrala 40 mednarodnih tekem brez 0-0 remija, bo temu tako tudi danes?
Stavne kvote: Stavnica 20Bet nam za zmago Slovenije ponuja kvoto 5.00. Remi je visok kvote 3.35, zmaga Srbije pa je vredna kvote 1.83.

England
1.65
Danska
England
1X2, Redni del tekme

Argentina
1.30
Argentina
Canada
1X2, Redni del tekme