Tudi danes so na sporedu tri tekme evropskega nogometna prvenstva. Za vas bomo preverili derbi dneva, saj se bosta pomerila Francija in pa Nizozemska. Ne pozabite pa tudi na Copa America, kjer se bosta pomerila Peru in Čile.

Avstrija
1.95
Poljska
Avstrija
1X2, Redni del tekme

Več kot 2.5
1.83
Nizozemska
Francija
Več/manj 2.5, Redni del tekme
Opis tekme: V skupini D se bosta ob 21:00 uri pomerila Nizozemska in pa Francija. Obe reprezentanci sta favoritki za neposredno napredovanje v izločilne boje in obe reprezentanci sta na letošnjih uvodnih tekmah Eura dosegli zmagi. Francija je z 0:1 premagala Avstrijo, ki je je izkazala za trd oreh. No na drugi strani pa je Nizozemska z 1:2 premagal Poljsko, ki je sicer povedla v 16 minuti z golom Bukse. V 29 minuti smo videli izenačenje, no v 83 minuti pa je Nizozemska le povedla in do konca tekme uspela zadržati vodstvo. Nizozemska je sicer sedaj v seriji treh zaporednih zmag, saj so pred evropskim prvenstvom igrali še kar nekaj prijateljskih tekem. V tej mini seriji treh zmag so tako premagali še Islandijo in pa Kanado, so pa pred tem izgubili proti Nemčiji z 2:1 v gosteh. Francija pa je na zadnjih petih tekmah zbrala poraz proti Nemčiji z 0:2, ter tri zmage in pa remi proti Kanadi. Francija je sicer na zadnjih dveh medsebojnih tekmah premagala Nizozemsko z 1:2 in 4:0. Na zadnjih 6 medsebojnih domačih srečanjih Francije proti Nizozemski pa ima Nizozemska 2 zmagi, 1 remi in pa 3 poraze. Obe ekipi sta sicer med ožjimi favoriti za osvojitev prvenstva. Francija je poleg Anglije prvi favorit z kvoto 5.00. Nizozemska pa je 6 favorit Eura z kvoto 15.00.
Stavne kvote: Stavnica 20Bet nam sicer za današnjo zmago Nizozemske ponuja kvote 3.45. Remi je vreden kvote 3.40, zmaga Francije pa je visoka kvote 2.10.

Manj kot 2.5
1.70
Slovaška
Ukrajina
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Neodločeno
3.15
Peru
Čile
1X2, Redni del tekme