Evropsko prvenstvo v nogometu nam tudi danes ponuja tri zelo zanimive obračune. Poleg tega pa boste lahko na športnih stavnicah igrali tudi nogometno ligo MLS.

Nemčija
1.25
Nemčija
Madžarska
1X2, Redni del tekme
Opis tekme: V skupini A se danes pričenja že 2 krog. Ob 18:00 uri bo domača reprezentanca Nemčija gostila Madžarsko. Nemčija je odlično začela Euro 2024, saj je v petek nadigrala Škotsko s kar 5-1. Tekma je bila odločena že po polčasu, saj je Nemčija povedla v 46 minuti z 3:0, ob enem pa je Škotska v 44 minuti dobila rdeči karton. Morda pa bi lahko današnji obračun proti Madžarski bil bolj previden, saj je le ena od zadnjih štirih medsebojnih tekem prinesla več kot tri zadetke. Madžari so sicer dobili zadnjo medsebojno tekmo v Nemčiji, saj so zmagali z 1-0 v Ligi narodov UEFA septembra 2022. Nemci so sicer trenutno neporaženi v zadnjih štirih domačih tekmah (3 zmage in 1 remi) po njihovi največji domači zmagi od novembra 2021. Madžarska pa je po sobotnem porazu proti Švici s 3-1 v iskanju preobrata, saj v zadnjih sedmih tekmah na evropskih prvenstvih niso zmagali (4 remiji in 3 porazi), pri čemer so v vseh treh porazih prejeli vsaj tri zadetke. Madžarska je sicer na zadnji tekmi proti Švici do polčasa prejela že 2 gola. Madžari so sicer v 66 minuti dosegli gol, toda Švica je potem v 93 minuti dosegla gol in tako gladko dobila tekmo. Madžarska bo tako danes proti Nemčiji morala pokazati veliko več, vprašanje pa je ali so kaj takšnega v tem trenutku sposobni. Pri Nemčiji bo tudi danes veliko odvisno od igralca Kai Havertz: Dosegel je zadetke med 40. in 55. minuto v zadnjih dveh tekmah Nemčije in je bil tudi strelec v drugem polčasu zadnje medsebojne tekme na Euru 2020 (2-2). Še ena zanimiv podatke, Nemčija je dobila seštevek kotov v zadnjih petih tekmah (4 zmage, 1 remi). To pomeni, da so v tem nizu vedno na tekmo imeli več kotov kot nasprotna reprezentanca. Vse razen današnje zmage Nemčije bo veliko presenečenje, bomo videli ali bo “elfu” danes uspelo doseči drugo zaporedno zmago in si tako že zagotoviti napredovanje iz skupine A.
Stavne kvote: Stavnica PokerStars nam za zmago gostiteljice ponuja stavno kvoto 1.25. Remi je vreden kvote 6.25, zmaga naših vzhodnih sosedov pa je vredna stavne kvote 12.00.

Manj kot 2.5
1.73
Škotska
Switzerland
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Več kot 2.5
1.95
Hrvaška
Albanija
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Los Angeles FC
1.90
Austin FC
Los Angeles FC
1X2, Redni del tekme

FC Cincinnati
1.73
FC Cincinnati
Philadelphia Union
1X2, Redni del tekme

Washington DC Utd
1.95
Washington DC Utd
Atlanta United
1X2, Redni del tekme

Manj kot 2.5
1.80
Toronto FC
Nashville SC
Več/manj 2.5, Redni del tekme

Več kot 2.5
1.75
Montreal Impact
NY Red Bulls
Več/manj 2.5, Redni del tekme