Pa smo dočakali povratno tekmo elitne Lige prvakov med tokrat domačim Juventusom in Monacom. Kot kaže se evropska zgodba Monaca počasi zaključuje ali pač? Preverite naš stavni nasvet za današnji nogometni vrhunec, ob enem pa preverite tudi ostale stavne tipe, pa srečno vsem!

Juventus – AS Monaco
1 X 2
1.70 Juventus
Opis: 
Monaco je prvo tekmo pred domačimi gledalci izgubil z 0:2 in danes jih čaka praktično nemogoča naloga, to je izdatna zmaga v gosteh pri Juventusu, po možnosti brez prejetega gola. Tudi če danes Monaco izpade, kar je za pričakovati, pa to ne bo razočaranje, saj je klub letos že izdatno preegel vsa pričakovanja in lahko rečemo da je Monaco letošnji evropski nogometni hit. Pa se posvetimo današnji tekmi, seveda je žoga okrogla in preobrat ni izključen, je pa zelo malo verjeten, namreč Juve ima jekleno obrambo in tudi zelo učinkovit napad, italijani so na zadnjih 22 evropskih domačih tekmah neporaženi. Pri Juvetu so out samo Rugani in Pjaca, pri Monacu je out Boschilia, pod vprašanjem pa so tudi Benjamin Mendy, Carrillo in Almamy Touré, tako da imajo francozi tudi tukaj večji handicap. Težko verjamemo na čudež Monaca in tako napovedujemo napredovanje Juvntusa in tudi njegovo zmago, za kar dobimo kvoto 1.70, najdete jo na športni stavnici bet365 slovenija.

Crvena zvezda Beograd – FK Čukarički
1 X 2
1.28 Crvena zvezda Beograd

Greenock Morton – Dundee United
Dvojna priložnost
1.30 X ali Dundee United

Italija – Latvija
1 X 2 (redni del)
1.30 Latvija

Švica – Francija
1 X 2 (redni del)
1.85 Švica

Olimpija Ljubljana – Krka
Stava na zmago
1.80 Olimpija Ljubljana

Houston Rockets pri ekipi San Antonio Spurs (5. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.42 San Antonio Spurs
Opis: 
Serija se seli v San Antonio na že tolikokrat odločilno peto tekmo, ki je že tolikorat odločila končnega zmagovalca. Rakete so zadnjo tekmo doma premagale Spurse, tako je danes za ostroge pred domačimi gledalci zmaga nujna. Pri raketah je out center Nene, kar je za omenjeno ekipo dokaj velik handicap in to bi morali izkoristiti predvsem centri pri ostrogah: Gasol in LaMarcus Aldridge. Napovedujemo zmago domače ekipe, kvota za zmago Spursov je 1.42 – pa srečno.

Washington Wizards pri ekipi Boston Celtics (5. tekma)
Spread
1.91 Washington Wizards +4,5

https://www.youtube.com/watch?v=Vf7a1F8wLNw