Včeraj smo dobili prvega letošnjega finalista nogometne Lige prvakov, govorimo seveda o Juventusu, ki je tudi na povratni tekmi doma premagal Monaco. Glede na to, da je Real prvo tekmo proti Atleticu zmagal z 3:0, bomo najverjetneje v finalu gledali obračun Juvetnuisa in Reala, ali pač?

 

Atletico Madrid – Real Madrid
Dvojna priložnost
1.50 X ali Real Madrid
Opis: 
Kot smo že omenili, ima danes Atletico zelo težko delo, saj je prvo tekmo polfinala v “gosteh” izgubil kar z 3:0. Domači morajo danes za podaljške zmagati vsaj z 3 goli razlike, ob postavki da ne prejmejo nobenega gola. Čeprav pri Realu manjkata Bale in Carvajal pa to ne pomeni lažjega dela za ekipo Atletica, saj ima Real zelo dolgo in kakovostno klop. Pri domačih je danes out August Fernández, za nastop so še vprašljivi Vrsaljko, Juanfran ter Giménez. Še en podatek, Atletico Reala v LP še nikoli ni premagal, po našem mnenju je danes edina možnost Atletica pretirano podcenjevanje galaktikov. Naša stava gre na remi ali zmago Reala, kvoto 1.50 pa najdete na stavnici 10bet Slovenija.

Southampton FC – Arsenal FC
Dvojna priložnost
1.28 X ali Arsenal FC

FC Schalke 04 II – Rot-Weiß Oberhausen
Dvojna priložnost
1.40 FC Schalke 04 II ali X

SK Sigma Olomouc – MFK Frydek Mistek
1 X 2
1.30 SK Sigma Olomouc

FK Banik Sokolov – 1. SC Znojmo
Dvojna priložnost
2.15 X ali 1. SC Znojmo

Finska – Slovenija
1 X 2 (redni del)
1.14 Finska

Švica – Belorusija
1 X 2 (redni del)
1.60 Švica

Slovaška – Nemčija
1 X 2 (redni del)
1.83 Nemčija

Pittsburgh Penguins pri ekipi Washington Capitals (7. tekma)
1 X 2 (redni del)
1.87 Washington Capitals

Washington Wizards pri ekipi Boston Celtics (5. tekma)
Spread
1.70 Washington Wizards +6,5
Opis: 
Ekipi sta se letos srečali že 8x in prav v vseh primerih je zmagala domača ekipa, če bi se ta statistika nadaljevala bi danes moral zmagati Boston, ki je tudi favorit na tej ključni 5 tekmi, ampak vsi vemo, da favoriti vedno ne zmagujejo. Pričakujemo tesno tekmo in če kdaj, potem lahko danes Washington prvič zmaga v Bostonu in naredi ključni brejk in povede z 3:2, pa srečno.

https://www.youtube.com/watch?v=UQa7f5smmsc