Danes je čas za super zanimivi povratni tekmi Lige evropa, ki bosta odločili o tem katera izmed dveh klubov bosta igrala v finalu letošnje lige, preverili pa bomo tudi nekatere druge nogometne vrhunce dneva in pa košarko v španiji ter ameriki, pa srečno vsem.

 

Manchester United – Celta de Vigo
1 X 2
1.57 Manchester United

 

Olympique Lyon – Ajax Amsterdam
1 X 2
1.70 Olympique Lyon
Opis: 
Lyon je na zadnjih 5 tekmah trikrat zmagal in dvakrat izgubil in je trenutno četrti v domači ligi. Ajax je prav tako na zadnjih 5 tekmah vknjižil tri zmage in dva poraza in zaseda drugo mesto v domačem prvenstvu. Lyon se je v polfinale uvrstil po pravi drami, saj je na povratni tekmi premagal Besiktas šele po enajstmetrovkah. Na drugi strani je Ajax po podaljških z 4:3 premagal Schalke, tako da so za obema ekipama podobno težke evropske tekme. Prvo tekmo današnjega obračuna pa je Ajax doma premal Lyon kar z 4:1, že po polčasu je Ajax vodil z 2:0, tekma pa je bila, razen končega rezultata, zelo izenačena z veliko priložnostmi na obeh straneh. Čeprav je pred Lyonom skorajda nemogoča naloga, pa lahko danes pred domačimi gledalci vsaj zmagajo, ali bo zmaga dovolj za napredovanje pa bomo videli. Torej naš stavni nasvet gre na čisto zmago Lyona, kvota za stavo pa je 1.70, najdite jo na stavnici Bwin Slovenija.

Vendsyssel FF – Skive
Dvojna priložnost
1.13 Vendsyssel FF ali X

Hobro IK – Vejle BK
Dvojna priložnost
1.16 Hobro IK ali X

Švedska – Latvija
1 X 2 (redni del)
1.15 Švedska

F.C. Barcelona – Iberostar Tenerife
Stava na zmago
1.28 F.C. Barcelona

Real Madrid – Joventut
Stava na zmago
1.05 Real Madrid

Panathinaikos Atene – AEK Atene
Stava na zmago
1.09 Panathinaikos Atene

San Antonio Spurs pri ekipi Houston Rockets (6. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.35 Houston Rockets
Opis: 
Spursi so zadnjo tekmo doma zmagali ključno peto tekme te izjemno zanimive serije. Sedaj morajo rakete doma nujno zmagati ali pa bo to konec, saj bi danes v primeru zmage Spursi dobili serijo z 4:2. Spursi bodo danes igrali brez Parkerja, medtem ko bo Houston brez Neneja, enako pa je bilo že tudi na prejšnji tekmi, tako da tukaj ni velikih novosti. Največje vprašanje se poraja ali bo in če bo zaigral, na kakšen nivoju bo lahko – govorimo seveda o glavni super zvezdi Spursov z imenom Kawhi Leonard, ki ima težave z kolenom in gležnjom. Definitivno bo danes domače moštvo igralo na 150% in poskušalo zmagati in ta serija gre prav lahko v sedmo tekmo (game 7), tako da nas čaka še zelo zanimiva končnica.

Zaza Pachulia – Nothing Easy! Game 7 Baby 🙂