Za ta teden se je zaključil evropski nogomet, že danes pa se začenja ligaški del v nekaterih top evropskih ligah. Preverili bomo najbolj zanimivo stavno ponudbo v angleški premier ligi, v naši slovenski ligi in še kje. Igra pa se tudi hokej in košarka, več pa preberite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

NK Radomlje – FC Koper
Koliko golov bo doseženih?
1.20 Več kot 1,5

NK Celje – NK Krško
1 X 2
1.45 NK Celje

Everton – Watford
1 X 2
1.44 Everton

West Bromwich – Chelsea FC
1 X 2
1.36 Chelsea FC
Opis: 
Chelsea bo danes poskušal potrditi naslov v premier ligi in to po katastrofalni lanskoletni sezoni, ko so se komajda uvrstili med top 10. Danes imajo tako igralci Chelseaja priložnost da se zapišejo v zgodovino in proti ekipi West Bromwicha jim to lahko tudi uspe. Namreč West Bromwich že celotno sezono ne najde prave forme, še posebej ne v zadnjem času. Že samo en gol je dovolj, toda prav lahko se nadejamo zmage Chelseaja za več golov, kvota za zmago gostov je 1.36, najdete pa jo na stavnici bet at home.

RNK Split – GNK Dinamo Zagreb
1 X 2
1.15 GNK Dinamo Zagreb

CSKA Moskva – Arsenal Tula
1 X 2
1.25 CSKA Moskva

Rogaška – Zlatorog Laško
Handicap
1.85 Zlatorog Laško +5,5
Opis: 
Zlatorog je imel prejšno tekmo doma met žogo in z zmago bi se ekipa že lahko uvrstila v finale, ampak to se ni zgodilo. Namreč Zlatorog je doma izgubil in tako nas danes čaka nov napet obračun ekip, ki se bosta letos srečali že 9., trenutni letošnji izid v zmagah pa je izenačen na 4:4. Pri Laščanih se najbolj pozna odsotnost Tratnika, ki je letos drugi strelec lige in četrti skakalec. Pričakovati je izenačeno tekmo, ki lahko gre v obe smeri, naš stavni tip pa gre na zmago Laščanov ob handicapu +5.5 točke, pa srečno.

Boston Celtics pri ekipi Washington Wizards (6. tekma)
Spread
1.91 Boston Celtics +5,5

Češka – Slovenija
1 X 2 (redni del)
1.08 Češka

Švedska – Italija
1 X 2 (redni del)
1.01 Švedska

Danska – Nemčija
1 X 2 (redni del)
1.80 Nemčija

Nashville Predators pri ekipi Anaheim Ducks (1. tekma)
1 2 (vklj. s podaljškom in kazenskimi streli)
1.78 Anaheim Ducks

https://www.youtube.com/watch?v=wl3CD2nb28A