Danes nas čaka res ogromno super športno stavnih obračunov in tekem, seveda se igrajo vse top nogometne lige, v premier ligi lahko izpostavimo obračun ekip Manchester City in Leicester City, v naši domači ligi bo na sporedu super derbi med Olimpijo in Domžalami, ki bo lahko že odločil končno drugo mesto, na hrvaškem se igra tekma leta med Rijeko in Hajdukom, ki odloča o prvaku in tako dalje. Zelo zanimivo bo tudi v svetu tenisa, kjer se bosta danes pomerila Novak in Rafael, kdo bo boljši oz. kaj predvidevamo, pa si preberite v spodnjih rezplačnih stavnih nasvetih.

 

Gorica – NK Rudar
Dvojna priložnost
1.28 Gorica ali X

NK Olimpija Ljubljana – NK Domžale
Dvojna priložnost
1.55 X ali NK Domžale

Aluminij Kidričevo – Maribor
Koliko golov bo doseženih?
1.26 Več kot 1,5

Manchester City – Leicester City
1 X 2
1.25 Manchester City
Opis: 
Sinje modri so na zadnjih 7 ligaških tekmah zmagali tri tekme, trikrat remizirali in enkrat izgubili in so trenutno na 4 mestu v premier ligi z 69 točkami, zadnjo tekmo so doma premagali Crystal Palace z kar 5:0. Lanskoletna senzacija Leicester je na zadnjih 7 ligaških tekmah štirikat zmagal, enkrat remiziral in dvakrat izgubil in se trenutno nahaja na 9 mestu v ligi z 43 točkami, zadnjo tekmo je Leicester doma zmagal Watford z 3:0. Je pa težava Leicesterja v letošnji sezoni igranje v gosteh, saj so letos v na tujem zmagali le dvakrat, štirikrat remizirali in kar 12x izgubili. City je na drugi strani na domačem igrišču zelo zanesljiv, saj je letos doma izgubil samo enkrat, 9x pa je zmagal in po 7x remiziral, na zadnjih 10 domačih ligaških tekmah so sinje modri nepremagani. Leicester si je po zelo slabem začetku sezone otresel nevarnosti izpada v drugo ligo in je sedaj na varnem 9 mestu, medtem ko bi se City z zmago zavihtel na 3 mesto, kar pa je tudi cilj meščanov. Naš stavni nasvet gre na zmago Citya, kvoto 1.25 pa lahko zasledite na stavnici bet365 Slovenija.

Middlesbrough FC – Southampton FC
Koliko golov bo doseženih?
1.30 Več kot 1,5

Stoke City – Arsenal FC
1 X 2
1.65 Arsenal FC

RasenBallsport Leipzig – FC Bayern München
Koliko golov bo doseženih?
1.16 Več kot 1,5

FC Augsburg – Borussia Dortmund
1 X 2
1.42 Borussia Dortmund

FC Schalke 04 – Hamburger SV
Dvojna priložnost
1.26 FC Schalke 04 ali X

Bayer Leverkusen – 1. FC Köln
1 X 2
1.91 Bayer Leverkusen

AS Monaco – OSC Lille
1 X 2
1.17 AS Monaco

Rijeka – HNK Hajduk Split
Dvojna priložnost
1.10 Rijeka ali X

Rafael Nadal (ESP) – Novak Đoković (SRB)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.42 Rafael Nadal (ESP)
Opis: 
Novak Đoković v zadnjem obdobju ne igra na svojem top nivoju in to bi Nadal moral izkoristiti, še posebej zato ker igra na svoji podlagi.

Dominic Thiem (AUT) – Pablo Cuevas (URU)
1 2 – Kdo bo zmagal?
1.42 Dominic Thiem (AUT)

https://www.youtube.com/watch?v=NGG3uLA3hT0