Danes se obeta zatišje pred jutrišnjo nevihto, saj nas jutri čaka povratna tekma Lige prvakov med Juventusom in Monacom. Tudi za danes pa smo za vas pripravili nekaj top free stavnih nasvetov, več pa si preberite spodaj.

 

Chelsea FC – Middlesbrough FC
1 X 2
1.20 Chelsea FC
Opis: 
Chelsea bo danes še dodatno motiviran, saj bo imel v mislih izgubo točk Spursov med vikendom, saj so letos modrim največji konkurenti za naslov. Težko bo danes Chelsea doma izgubil, na zadnjih 9 domačih tekmah so modri zmagali kar sedemkrat! Middlesbrough je na zadnjih 9 tekmah v gosteh iztržil le eno samo točko, tako da jim danes ne pripisujemo velikih možnosti za zmago. Stavna kvota na zmago domače ekipe je 1.20, najdete jo na športni stavnici bet at home slovenija.

Karabukspor – Osmanlispor
Dvojna priložnost
1.48 Karabukspor ali X

Eintracht Braunschweig – 1. FC Union Berlin
Dvojna priložnost
1.30 Eintracht Braunschweig ali X

Leganes – Real Betis
1 X 2
1.70 Leganes

Olimpija Ljubljana – Krka
Stava na zmago
1.53 Olimpija Ljubljana

Golden State Warriors pri ekipi Utah Jazz (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.25 Golden State Warriors
Opis: 
Warriorsi bodo danes v gosteh v Utahu iskali četrto zmago (metlo), ter zmago v polfinalu zahodne konference. Če jim danes ponoči to uspe, bo to za njih že tretje zaporedno leto, ko so bodo uspeli uvrsti v polfinale končnice. Utah v tej seriji preprosto ne najde načina, kako premagati bojevnike. Zadnjo tekmo so izgubili doma z 102-91 in prav vsi trije porazi so bili zelo podobni, vsaj kar se tiče doseženih košov obeh ekip, tako da smo do sedaj gledali podpovprečno število točk oz. košev na obeh straneh, predvsem pri bojevnikih in pa super dominacijo le teh. Na zadnji tekmi so bili Jazzi še najbližje uspehu, sploh zato ker so odlično zaustavili Currya in Thompsona, ki sta skupaj iz igre metala le 7-29, toda na sceno je stopil nekdanji MVP Kevin Durant, ki je Jazzom nasul 38 točk ob metu 15-26. Tako, da tudi danes pričakujemo podobno tekmo, kot se bile dosedanje tri in zmago Warriorsev, čeprav Jazzi niso naivna ekipa, pa je razlika v dominanci in kvaliteti Warriorsev prevelika, ne samo za Jazze ampak skorajda za vse ekipe v ligi nba.

ZDA – Švedska
1 X 2 (redni del)
1.75 Švedska

Washington Capitals pri ekipi Pittsburgh Penguins (6. tekma)
1 2 (vklj. s podaljškom in kazenskimi streli)
1.83 Pittsburgh Penguins

Finska – Češka
1 X 2 (redni del)
1.87 Češka

https://www.youtube.com/watch?v=xtNlYtfcQAM