Tudi na zadnji dan vikenda je stavna ponudba več kot pestra, preverili bomo vse top stavne ponudbe v evropskem nogometu in v košarki čez lužo – več pa si preberite v današnjih stavnih nasvetih.

 

NK Rudar – NK Olimpija Ljubljana
Dvojna priložnost
1.35 X ali NK Olimpija Ljubljana

CF Valencia – Osasuna
1 X 2
1.22 CF Valencia

Malaga – Celta de Vigo
1 X 2
1.44 Malaga

Liverpool FC – Southampton FC
1 X 2
1.60 Liverpool FC
Opis: 
Liverpool je v premier ligi na četrtem mestu z 69 točkami, na zadnjih 17 domačih tekmah so 11x zmagali, 4x remizirali in samo 2x izgubili, na zadnji ligaški tekmi so v gosteh ppremagali Watford z 0:1. Southampton je trenutno na devetem mestu premier lige z 41 točkami, na zadnjih 17 tekmah v gosteh je 5x zmagal, 3x remiziral in kar 9x izgubil, zadnjo tekmo pa je Southampton  remiziral proti  Hullu z 0:0. Današnjo tekmo bi domačini morali zmagati saj je Southampton letos v gosteh preveč nezanesljiv, medtem ko so domačini doma letos zelo dobro moštvo. Stavna kvota na zmago Liverpoola je 1.60, kvoto poiščite na športni stavnici bwin.

Arsenal FC – Manchester United
Koliko golov bo doseženih?
1.28 Več kot 1,5

Genoa – Inter Milan
Dvojna priložnost
1.19 X ali Inter Milan

Lazio Rim – Sampdoria
1 X 2
1.22 Lazio Rim

Olympique de Marseille – OGC Nice
Dvojna priložnost
1.22 Olympique de Marseille ali X

Sporting Lizbona – Belenenses
1 X 2
1.22 Sporting Lizbona

Cleveland Cavaliers pri ekipi Toronto Raptors (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.35 Cleveland Cavaliers
Opis: 
Cleveland bo danes poskušal premagati Toronto z 4:0 in se tako z metlo uvrstiti v finale vzhodne konference. Toronto bo danes doma igral predvsem za ponos, saj si ne želijo izgubiti in biti ponižani še bolj kot so do sedaj, saj se Cleveland letos dobesedno igra z Torontom kot mačke z mišjo. Za Toronto bo danes doma zmaga zelo težka, ne glede na vse domačini nimajo možnosti za končni  uspeh v tej seriji, že danes bodo težko zmagali, saj bodo verjetno zopet brez Kyla Lowrya, saj ima težave z levi gležnjem. Naš stavni tip je metla Clevelanda oz. njihova današnja zmaga v Torontu, kvota za zmago Clevelanda je 1.35, stavo se splača vključiti v zanesljiv stavni listek, pa srečno.

Boston Celtics pri ekipi Washington Wizards (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.53 Washington Wizards

San Antonio Spurs pri ekipi Houston Rockets (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.40 Houston Rockets

https://www.youtube.com/watch?v=vHfLN1dLMw4

https://www.youtube.com/watch?v=beAXimpMkI4