Danes so na vrsti predzadnje povratne tekme nogometne Lige prvakov, tako da bo danes še zelo pester nogometni večer in pa seveda tudi jutri, ko bosta na delu tudi Jan Oblak in Kevin Kampl. Več o današjih free stavnih tipih pa si preberite spodaj, pa srečno!

 

Leicester City – FC Sevilla
Dvojna priložnost
1.67 Leicester City ali X
Opis: 
Leicester ima v premier ligi za sabo dve zaporedni zmagi in to prepričljivi. Če kdaj, potem lahko Leicester danes pred domačimi gledalci premaga Sevillio in nadoknadi zaostanek s prejšnje tekme, ko je Sevillia doma zmagala z 2:1. Mogoče tudi zanimiva stava na napredovanje Leicesterja, kvota za to stavo je več kot odlična.

 

Juventus – FC Porto
Dvojna priložnost
1.14 Juventus ali X

 

Zlatorog Laško – Hopsi Polzela
Handicap
1.85 Hopsi Polzela +6,5

KK Šenčur – Krka
Handicap
1.85 KK Šenčur +8,5

Detroit Pistons pri ekipi Cleveland Cavaliers
Skupni rezultat
1.87 Več kot 214,5

Oklahoma City Thunder pri ekipi Brooklyn Nets
Skupni rezultat
1.95 Več kot 225,5

Philadelphia 76ers pri ekipi Golden State Warriors
Skupni rezultat
1.95 Več kot 221,5
Opis: 
Warriorsi imajo za sabo tri zaporedne poraze in imajo danes na domačem parketu lepo priložnost da zmagajo in se vrnejo na zmagovalna pota. Warriorsi se brez Kevina Duranta (poškodba kolena) zelo mučijo in preprosto ne najdejo pravih občutkov. GSW so 3-8 na zadnjih gostujočih tekmah, ki so se začele 27. februarja. GSW so se tako po zadnjih spordsljajih izenačili s Spursi, oz. bolje rečeno so Spursi ujeli Warriorse, kluba sta tako povsem izenačena na vrhu lige, ki pa bi lahko bil kaj kmalu samo od Spursov, vsaj glede na trenutno formo obeh ekip, a tudi Spursi imajo težave z poškodbami (out morda za celotno sezono je LaMarcus Aldridge). Tudi Philadelphia je izgubila svojega top igralca in se od all-star premora preprosto ne znajde tako kot se je prej, ko je bila Philadelphia vsaj doma zelo nevarna ekipa. Philadelphia je izgubila sedem zadnjih devetih tekem, ki so se začele 24. februarja. Danes so seveda domačini favoriti, kvoto za zmago GSW poiščite na športni stavnici bwin, lahko pa bi bila primerna tudi stava več kot 221.5 točke na tekmi, saj se znajo obe ekipi v napadu sprostiti in malce pozabiti na obrambo.

Vienna Capitals – HC Bozen
1 X 2 (redni del)
1.50 Vienna Capitals

EC Red Bull Salzburg – EC KAC
1 X 2 (redni del)
1.78 EC Red Bull Salzburg