Po zelo pestrem vikendu se je danes količina stavne ponudbe seveda malce zmanjšala, kar pa ne pomeni, da za vas nismo poiskali najbolj zanimivih stavnih nasvetov.

 

Chelsea FC – Manchester United
1 X 2
1.72 Chelsea FC
Opis: 
Chelsea ne skriva želje, da si želi tudi pokalne lovorike, namreč v prvenstvu oz. ligi jim bo zelo težko kdo preprečil naslov državnega prvaka. Seveda bo tudi United poskušal osvojiti FA pokal, toda danes bo zelo težko, saj v ekipi zaradi kazni ne bo njihovega prvega strelca Zlatan Ibrahimovica. Obe ekipi se bosta spopadli v najmočnješih možnih postavah, tako da tukaj ne bo kalkuliranja. Pričakovati je težko tekmo, toda glede na celotno sezono bi znal Chelsea tole tekmo dobiti, stava na zmago Londončanov je 1.72, najdete jo na stavnici 10bet.

Lazio Rim – Torino
1 X 2
1.55 Lazio Rim

Osasuna – SD Eibar
Dvojna priložnost
1.83 Osasuna ali X

Chicago Bulls pri ekipi Charlotte Hornets
Stava na zmago (ZDA)
1.30 Charlotte Hornets

Dallas Mavericks pri ekipi Toronto Raptors
Stava na zmago (ZDA)
1.53 Toronto Raptors

Milwaukee Bucks pri ekipi Memphis Grizzlies
Stava na zmago (ZDA)
1.55 Memphis Grizzlies
Opis: 
Milwaukee v zadnjih tekmah v zelo dobri formi, na zadnjih šestih tekmah so zmagali, na drugi strani je Memphis na zadnjih petih tekmah izgubil. Torej danes spopad dveh ekip, ki sta povsem drugačno razpoloženi in glavni dejavnik pri temu je obramba, ki jo Memphis na zadnjih tekmah preprosto nima, nasprotno pa Milwaukee z obrambo na zadnjih tekmah blesti. Memphis je zaradi zadnje slabe forme padel na 7 mesto zahodne konference, medtem ko pa se Milwaukee zopet prebija nazaj v mesta za končnico. Za Memphis bo danes ključna tekma, vsaj če želijo ostati resno zasidrani v končnici in si seveda tudi izboljšati svoj položaj, danes si tako domača ekipa preprosto ne more privoščiti poraza. Seveda ima tudi Milwaukee svoje načrte in so v dobri formi, tako da lahko pričakujemo zelo napeto in izenačeno tekmo.

St. Louis Blues pri ekipi Los Angeles Kings
1 X 2 (redni del)
2.15 Los Angeles Kings

Carolina Hurricanes pri ekipi New York Islanders
1 X 2 (redni del)
2.10 New York Islanders

https://www.youtube.com/watch?v=NUV-wv4CvgI

https://www.youtube.com/watch?v=N6xJeBUviTo