Vikenda še ni konec, tako da nas danes čaka še kar nekaj zanimivih stavno športnih dogodkov, top današnjo stavno ponudbo si preverite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih, pa srečno!

 

NK Krško – NK Celje
Koliko golov bo doseženih?
1.34 Več kot 1,5

NK Domžale – NK Olimpija Ljubljana
Dvojna priložnost
1.42 X ali NK Olimpija Ljubljana
Opis: 
Obe ekipi so spomladanski del začele pod pričakovanji, pri Olimpiji je slab začetek odnesel celo trenerja Luko Elsnerja in tako se na klop, kar malce komično, vrača Marijan Pušnik. Seveda se vsi spomnimo, ko ga je enako vodstvo Olimpije še ne dolgo časa nazaj odstavilo. Bomo videli kako bo uspela šok terapija v zeleno-belem taboru, definitivno bo Olimpija poskušala zmagati, pa čeprav v gosteh. Glede na novega trenerja, neuigranost ekipe pa bo to vse prej kot enostavna naloga. Stavna kvota na zmago ali remi Olimpije je 1.42, kvoto pa najdete na športni stavnici bet365.

Deportivo La Coruna – FC Barcelona
Koliko golov bo doseženih?
1.40 Več kot 2,5

Real Madrid – Real Betis
1 X 2
1.12 Real Madrid

Liverpool FC – Burnley
1 X 2
1.22 Liverpool FC
Opis: 
Liverpool je nazadnje premagal Arsenal in tako zasedel četrto mesto v Premier ligi, kar kot vsi vemo še zadnje prinaše potencialno igranje v Ligi Prvakov, kar pa je definitivno cilj Liverpoola, saj je kot kaže naslov letos že oddan ekipi Chelsea. Tako, da pri Liverpoolu je danes definitivno v igri samo zmaga in nove tri točke, medtem ko Burnley nima takšne potrebe po vseh treh točkah, klub se namreč nahaja na sredini prvenstvene lestvnice in bo verjetno tudi letošnjo sezono zaključil nekje v tem območju. Vprašanje če lahko Burnley danes preseneti domače moštvo, je pa res da si je Liverpool letos že velikokrat “izkazal” proti slabšim moštvom in jim lepo podarjal točke. Povsem drugače pa je Liverpool letos igral proti elitnim ekipam  Premier lige, kjer je kot po pravilu osvajal vse tri točke, amapak vseeno bi danes vse tri točke morale ostati doma. Tudi stava na več kot 2.5 gola morda ni slaba ideja, saj letos kot po pravilu na tekmah Liverpoola padajo goli kot za stavo.

Chicago Bulls pri ekipi Boston Celtics
Skupni rezultat
1.91 Več kot 208,5

New York Knicks pri ekipi Brooklyn Nets
Skupni rezultat
1.91 Manj kot 221,5

Cleveland Cavaliers pri ekipi Houston Rockets
Skupni rezultat
1.91 Več kot 231,5

Spodaj pa si lahko ogledate celoten povzetek tekme Miamija in Toronta, naš Goran je zopet odlično igral, kar je ekipi izdatno pomagalo do nove zmage.

https://www.youtube.com/watch?v=TvyERUCchSw