Danes pa so na vrsti zadnje povratne tekme nogometne Lige prvakov in kot smo že včeraj napovedali se bosta danes pomerila Jan Oblak in Kevin Kampl, več pa si preberite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen
1 X 2
1.60 Atletico Madrid
Opis: 
Atletico  je prvo tekmo 1/8 finala lige prvakov proti lekarnarjem dobil prepričljivo in v gosteh zmagal z 2:4. Ni pa bila prepričljiva samo zmaga, ampak tudi sama igra, namreč lekarnarji so bili predvsem v obrambi brez moči in so si tako na domačem igrišču dovilili prejeti kar 4 gole, kar pa je verjetno prevelika prednost, da bi Leverkusen lahko upal na napredovanje. Leverkusen so bo tako danes v gosteh moral odpreti in poskušati čim prej zadeti, to pa bo seveda voda na mlin Atletica, ki bo imel v protinapadih veliko prostora, ki pa ga zna zelo dobro izkoristiti. Glede na prikazano igro obeh ekip, lahko tudi danes pričakujemo zmago domače ekipe, pa čeprav jim danes zmaga ni nujna, toda Atletico je očitno preveč kvaliteten in bi tudi današnjo tekmo lahko z relativno lahkoto dobil. Stavna kvota na zmago domače ekipe je 1.60, najdite jo na športni stavnici bet at home.

AS Monaco – Manchester City
Koliko golov bo doseženih?
1.36 Več kot 2,5

NK Osijek – Rijeka
Dvojna priložnost
1.25 X ali Rijeka

Olimpija Ljubljana – Rogaška
Stava na zmago
1.11 Olimpija Ljubljana

Charlotte Hornets pri ekipi Indiana Pacers
Skupni rezultat
1.95 Več kot 203,5

Dallas Mavericks pri ekipi Washington Wizards
Skupni rezultat
1.91 Več kot 207,5

Milwaukee Bucks pri ekipi Los Angeles Clippers
Skupni rezultat
1.95 Več kot 210,5
Opis:
Clippsi bodo danes na domačem parketu poizkušali doseči zmago in to proti ekipi Bucksov. Clippsi (40-27) so zmagali zadnjih osem tekem proti ekipi Bucksov, ko so igrali domače tekme v Staples Centru. Suša Bucksov v Los Angelesu traja že vse od 4. decembra 2007! Ampak zadnjo tekmo teh dveh ekip so Bucksi doma premagali Clippse z 112-101, na tej tekmi je blestel Giannis Antetokoumpo z 24 točkami. Clippsi so zmagali štiri od svojih zadnjih šestih tekmah in so trenutno v boju za 4. mesto zahodne konference, prehiteli so jih Utah Jazzi. Bucksi (32-34) imajo pred sabo šest tekem v gosteh, začli pa so jih z porazom proti Memphisu z 113-93, v tej tekmi je blestel Vince Carter, ki je Bucksom nasul kar 24 točk pri super 100% metu za tri točke 8-8. Rak rana obeh ekip v letošnji sezone so skoki, Bucksi so v ligi šele na 29 mestu, slabši so le še Dallas Mavericsksi, medtem ko so Clippsi tudi na zelo skromnem 23 mestu. Naš stavni tip je zmaga Clippsov ali več kot 207 točk na tekmi, pa srečno.

Portland Trail Blazers pri ekipi San Antonio Spurs
Skupni rezultat
1.87 Več kot 210,5

https://www.youtube.com/watch?v=xwFYVm3SeIY