Danes nas čaka novi super derbi oz. El Clasico med Realom in Barcelono. Razplet današnje bo tudi že lahko odločil prvenstvo, tako da bo še dodatno zanimiva tekma. Namreč na vrgu španske lige je Real, ki vodi pred Barco za tri točke in ime še eno tekmo manj. V kolikor bi danes domači beli balet zmagal bi to pomenilo že skorajda osvojitev prvenstva.

Pri Barceloni v zadnjem obdobju ni vse rožnato. V ligi prvakov so viseli že proti PSG-ju a se na koncu čudežno uvrstili naprej, potem pa je Juventus pokazal, da je letos pri barci znanja in sreče zmanjkalo oz. ga je bilo premalo, da bi se klub lahko uvrstil v polfinale tekmovanja.

Še dodaten minus pri Barceloni je, da bodo danes igrali brez enega glavnih zvezdnikov kluba, govorimo seveda o Neymarju, ki je zaradi svojih neumnosti dobil kazen neigranja na treh tekmah. Pod vprašanjem je tudi ali bo Messi danes igral celotno srečanje ali pa bo začel v prvi enajsterici že od prve minute, vse to in še več bomo zvedeli šele pred začetkom tekme in seveda v sami tekmi.

Seveda tudi pri Realu manjkajo nekateri glavni akterji oz. se ne ve v kakšni pripravljenosti bodo, npr. Gareth Bale je pod vprašanjem, ima pa Zidan na mestu Bala super menjavo v Iscu, ki je v zadnjem obdobju v zelo dobri formi. Se pa forma očitno odviga tudi pri Ronaldu, ki je blestel na zadnjih tekmah lige prvakov in praktično skorajda sam pokopal Bayern.

Kdo bo danes boljši pa bomo videli danes zvečer, našo stavno napoved si oglejte spodaj, stavno kvoto pa poiščite na športni stavnici bet at home.


NK Krško – NK Olimpija Ljubljana
Izid ob polčasu ali končni izid (stava je dobljena, če izid velja ob polčasu ali ob koncu tekme)
1.48 NK Olimpija Ljubljana

Burnley – Manchester United
Bosta obe ekipi na tekmi dosegli gol?
1.62 Ne

Liverpool FC – Crystal Palace
1 X 2
1.50 Liverpool FC

Celta de Vigo – Real Betis
Dvojna priložnost
1.36 Celta de Vigo ali X

Real Madrid – FC Barcelona
Bosta obe ekipi na tekmi dosegli gol?
1.36 Da

AC Milan – FC Empoli
1 X 2
1.36 AC Milan

Juventus – Genoa
1 X 2
1.18 Juventus

FC Schalke 04 – RasenBallsport Leipzig
Dvojna priložnost
1.40 X ali RasenBallsport Leipzig

Cleveland Cavaliers pri ekipi Indiana Pacers (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
2.25 Indiana Pacers

Boston Celtics pri ekipi Chicago Bulls (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.70 Boston Celtics

Houston Rockets pri ekipi Oklahoma City Thunder (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
2.00 Houston Rockets

https://www.youtube.com/watch?v=fRMJTSe7ydQ