Danes nas čaka res pestra stavna ponudba, kot je že v navadi za vikende se danes igrajo vse top nogometne lige v evropi, seveda pa bomo pogledali tudi košarko in ligo nba, kjer se igra super zanimiva končnica. Nove brezplačne stavne nasvete si preverite spodaj, ob enem pa lahko izkoristite super bonus promocijo športne stavnice bwin, ki dnevno podarja Free stavo v višini do 50 EUR.

 

NK Celje – Aluminij Kidričevo
1 X 2
1.57 NK Celje

Maribor – NK Domžale
Dvojna priložnost – polčas
1.36 X ali NK Domžale
Opis: 
Maribor v zadnjih tekmah ne blesti in le stežka dosega zmage. Danes bi Domžale lahko izkoristile medlo formo štajercev in jim morda odščipnile kakšno točko. Pričakovati je težko tekmo, na kateri se bodo domači mučili in vsaj do polčasa bi Domžale morale zdržati vsaj z remijem.

Hull City – Watford
1 X 2
1.87 Hull City
Opis: 
V zadnjem obdobju je samo Burnleyu uspelu iz Hulla odditi s točko. Domačini so na zadnjih 8 domačih tekmah kar sedemkrat zmagali in samo enkrat remizirali in očitno pod novim terenerjem ekipa Hulla postaja zelo nevarna. Watford nima danes nima nekega velikega motiva za zmago, tako da je za pričakovati super motivirane domačine in njihovo zmago.

Bournemouth – Middlesbrough FC
Dvojna priložnost
1.20 Bournemouth ali X

FC Bayern München – FSV Mainz 05
1 X 2
1.19 FC Bayern München

Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund
Koliko golov bo doseženih?
1.55 Več kot 2,5

Villarreal – Leganes
Dvojna priložnost
1.14 Villarreal ali X

Paris Saint-Germain – Montpellier HSC
1 X 2
1.15 Paris Saint-Germain

GNK Dinamo Zagreb – HNK Hajduk Split
1 X 2
1.44 GNK Dinamo Zagreb

NK Istra 1961 Pula – Rijeka
1 X 2
1.25 Rijeka

Washington Wizards pri ekipi Atlanta Hawks (3. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
2.20 Washington Wizards

San Antonio Spurs pri ekipi Memphis Grizzlies (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.60 San Antonio Spurs
Opis: 
Spursi so prvo tekmo v gosteh v Memphisu izgubili in tako je sedaj rezultat v seriji 2:1 za San Antonio. Memphis tako danes čaka druga zaporedna tekma v domači dvorani in težko bodo ponovili zmago s prejšnje tekme, saj so Spursi preprosto preveč kakovostna ekipa in za razred boljši od ekipe Memphisa. Danes se pričakuje zmaga Spursov in glede na solidno kvoto 1.60 se to stavo splača izkoristiti.

https://www.youtube.com/watch?v=eGc-WnkEUII