Za nami je res super stavni vikend, za finale pa smo včeraj dočakali obračun med večnima rivaloma Realom in Barco, kjer so slavili katalonci in to v zadnjih sekundah tekme. Tudi danes bo zanimiva ponudba, tako v nogometu kot v košarki, več pa si preberite v spodnjih brezplačnih stavnih nasvetih.

 

Chelsea FC – Southampton FC
1 X 2
1.40 Chelsea FC

Pescara – AS Roma
1 X 2
1.22 AS Roma
Opis: 
Pescara je na zadnjih 7 tekmah izgubila petkrat in dvakrat remizirala in je trenutno na 20 mestu Serie A z 11 točkami.  Zadnjo tekmo je Pascara izgubila doma proti Juventusu z 0:2. Na drugi strani je Roma na zadnjih 7 tekmah petkrat zmagala in po enkrat remizirala in izgubila. Ekipa Roma se renutno nahaja na drugem mestu v ligi z 72 točkami. Roma je zadnjo tekmo doma remizirala proti Atalanti z 1:1. Ekipa Rome je letos doma že premagala Pascaro z 3:2, tudi danes pa dajemo prednost gostom, kvota za zmago Rome je 1.22, najdete jo na športni stavnici bet365, pa srečno.

Newcastle United – Preston North End
1 X 2
1.45 Newcastle United

SD Eibar – Athletic Club
Dvojna priložnost
1.45 SD Eibar ali X

Milwaukee Bucks pri ekipi Toronto Raptors (5. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.40 Toronto Raptors

Washington Wizards pri ekipi Atlanta Hawks (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
2.25 Washington Wizards
Opis: 
Washington v seriji vodi z 2:1, četrta etkma se bo igrala v Philips Arena v Atlanti. Definitivno mora Atlanta danes zmagati, saj bi v nasprotnem primeru v seriji zaostajala že z 3:1, kar pa bi lahko bilo že usodno. Vseeno so za zmago v tej seriji še vedno favoriti Washington Wizardsi in tudi danes v gosteh imajo lepo možnost da zmagajo, je pa za pričakovati izenačeno tekmo, ki bi se lahko odličila v zadnjih minutah zadnje četrtine.

Golden State Warriors pri ekipi Portland Trail Blazers (4. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.36 Golden State Warriors
Opis: 
Warriors so v seriji povedli z 3:0 in tudi v gosteh danes so favoriti in prav lahko se zgodi da bomo videli metlo, saj so Blazersi preprosto preslaba ekipa oz. so Warriorsi preveč dominantni, stava gre torej na GSW.

https://www.youtube.com/watch?v=Jn1N63NViJI