Tudi danes je pestra stavna izbira, igra se angleška premier liga, španska liga in še več ostalih tekem oz. obračunov. Preverili pa bomo tudi današnje nba tekme, v katerih imamo za vas pripravljene najmanj dve fix stavi, več papreverite spodaj.

 

Chelsea FC – Southampton FC
1 X 2
1.42 Chelsea FC

Atletico Madrid – Villarreal
1 X 2
1.45 Atletico Madrid

Sporting Gijon – Espanyol
Dvojna priložnost
1.30 Sporting Gijon ali X

Slaven Koprivnica – GNK Dinamo Zagreb
Dvojna priložnost
2.10 Slaven Koprivnica ali X

Rijeka – NK Osijek
1 X 2
1.25 Rijeka
Opis: 
Rijeka je zadnjih 7 tekem štirikrat zmagala in trikrat remizirala in je trenutna vodilna ekipa lige z 73 točkami. Sploh zadnji remi je navijače Rijeke zelo razočaral, saj niso uspeli izkoristiti ničle Dinama iz Zagreba, tako da je danes za Rijeko nujna zmaga saj ne gre pričakovati, da bodo zagrebčani danes še drugič zaporedi izgubili. Kvota za zmago Rijeke je 1.25, najdete jo na športni stavnici 10bet, pa srečno.

Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt
Koliko golov bo doseženih?
1.33 Več kot 1,5

Fenerbahče (TUR) – Panathinaikos Atene (GRE)
Stava na zmago
1.36 Fenerbahče (TUR)

Oklahoma City Thunder pri ekipi Houston Rockets (5. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.30 Houston Rockets
Opis: 
Rakete lahko danes v 5 tekmi z zmago zaključijo serijo v svojo korist. Rakete zmagujejo predvsem zaradi super klopi, namreč Williams (72 točk), Gordon (60 točk) in Nene (54 točk) so drugi, tretji in četrti strelci svoje ekipe v tej seriji in vsi so igralci iz klopi. Westbrook ima v tej seriji sicer super statistiko 35 točk, 12 skokov, 11.3 podaje na tekmo, toda vse ostalo je v ekipi Thunderjev preslabo in preveč povprečno da bi lahko v tej seriji premagali rakete, tako da napovedujemo današnjo zmago domače ekipe in napredovanje le te v polfinale letošnje nba končnice.

Memphis Grizzlies pri ekipi San Antonio Spurs (5. tekma)
Stava na zmago (ZDA)
1.16 San Antonio Spurs
Opis: 
Serija je izenačena na 2:2 in danes imajo Spursi doma odlično priložnost, da znova povedajo v seriji in da seveda izkoristijo prednost domačega terena, tale tekma se nam zdi zelo verjetna in jo lahko vključite v listek kot fix tekmo.

Utah Jazz pri ekipi Los Angeles Clippers (5. tekma)
Spread
1.55 Utah Jazz +6,5
Opis: 
Pri Clippsih je za letošnjo končnico out Grifin, ki se je zopet poškodoval v zelo neprimernem trenutku in tako zelo zmanjšal možnosti Clippsov, da bi letos naredili preboj morda v finale konference, še več – že napredovanje preko Jazzov bo zelo težko, trenutno je serija izenačena na 2:2. Edina današnja težava za jazze je da je pod vprašanje prvi strelec ekipe Hayward, tako da priporočamo da zvečer preverite kakšno je stanje in v kolikor bo zaigral priporočamo stavo na Jazze.

https://www.youtube.com/watch?v=B7K8JjjaagU