Tudi danes nas čaka ogromno nogometa in sicer še vedno potekajo kvalifikacije za SP v Južni Ameriki, preverili pa bomo tudi ponudbo košarke v ervopi in čez lužo, tako da hitro preverite spodnje stavne nasvete in gremo zaslužit nekaj evrov.

 

Bolivija – Argentina
1 X 2
1.83 Argentina

Brazilija – Paragvaj
1 X 2
1.19 Brazilija

Čile – Venezuela
1 X 2
1.20 Čile
Opis: 
Ekipa Čila je na domačem igrišču tradicionalno zelo zanesljiva, na zadnjih šestih domačih tekmah so namreč kar 4x zmagali. Edini poraz je prišel proti Argentini (minimalen poraz) in pa remi proti solidni Kolumbiji. Venezuela je izgubila pet od šestih tekmah v gosteh in to vse za več kot dva gola. Trenutno je Venezuela v gosteh osvojila le eno samcato točko in tudi danes bodo zelo težko v Čilu iztržili kaj več kot ničlo ali minimalen poraz.

Turčija – Moldavija
1 X 2
1.22 Turčija
Opis: 
Zadnjo tekmo so Turki odigrali proti Finski in sicer v kvalifikacijah za SP in z lahkoto zmagali, danes bo mogoče podobna zgodba, namreč Moldavija preprosto nima dovolj kvalitete, da bi parirala Turkom, poleg tega pa bodo Turki igrali pred domačimi gledalca, stavna kvota za zmago domače ekipe je 1.22, najdete jo na športni stavnici bwin.

BC Himki (RUS) – CSKA Moskva (RUS)
Stava na zmago
1.26 CSKA Moskva (RUS)

Unics Kazan (RUS) – Avtodor Saratov (RUS)
Stava na zmago
1.22 Unics Kazan (RUS)

Zabok – Cedevita Zagreb
Stava na zmago
1.09 Cedevita Zagreb

Cleveland Cavaliers pri ekipi San Antonio Spurs
Skupni rezultat
1.91 Več kot 210
Opis: 
Cleveland ima od All-Star premora poleg Lakersov najslabšo obrambo v ligi NBA in tudi veliko slabše ekipe od Spursov proti Clevelandu z lahkoto dosegajo po več kot 100 točk na tekmo. Na drugi strani ima Cleveland soliden napad, saj z lahkoto dosega več kot 105 točke na tekmo, seveda pa imajo Spursi še boljši napad, tako da bi danes morali zadeti stavo over 210 točke na tekmo.

Orlando Magic pri ekipi Toronto Raptors
Skupni rezultat
1.91 Več kot 206,5

Oklahoma City Thunder pri ekipi Dallas Mavericks
Skupni rezultat
1.91 Več kot 206,5

https://www.youtube.com/watch?v=NGuBcCOd88s