Danes se igra kar nekaj zanimivih nogometnih prijateljskih tekem, npr klasika med Italijo in Nizozemsko in še nekatere druge. Danes štarta tudi prva slovenska nogometna liga, na sporedu bo obračun Kopra in Krškega, preverili pa bomo tudi ponudbo v ligi nba.

 

Avstralija – Združeni arabski emirati
1 X 2
1.33 Avstralija
Opis: 
Avstralci so ne tej tekmi veliki favoriti, medtem ko so Združeni arabski emirati seveda realno slabša ekipa in več časa ko bojo zdržali z rezultaom 0-0, več bodo imeli možnosti da izvlečejo vsaj remi, kaj več pa ni za pričakovati. Na zadnjih srečanjih teh dveh ekip smo bili priča izenačenim tekmam in v skupini ekipi loči le ena sama točka, tako da še dodaten razlog da bodo domačini poskušali tole tekmo zmagati. Avstralci so zadnje srečanje med Združeni arabski emirati dobili z 2:0, goli na tej tekmi so padli hitro in tudi danes Avstralci upajo na podoben scenarij, torej na dosežen gol v prvem polčasu. Stavno kvoto 1.33 dobimo z stavo za domačine, kvoto lahko zasledite na stavnici bet at home.

Bolivija – Argentina
1 X 2
1.75 Argentina

Iran – Kitajska
1 X 2
1.57 Iran

FC Koper – NK Krško
Koliko golov bo doseženih?
1.35 Več kot 1,5

Nizozemska – Italija
Dvojna priložnost
1.42 X ali Italija

Washington Wizards pri ekipi Los Angeles Lakers
Skupni rezultat
1.95 Več kot 226,5

Miami Heat pri ekipi Detroit Pistons
Skupni rezultat
1.87 Več kot 201,5
Opis: 
Miami je v končnici, toda ima težko nalogo saj jim poškodba Dion Waitersa ne gre na roko, brez njega ekipi ne gre najboljše, na zadnjih štirih tekmah so izgubili kar trikrat in danes proti neposrednemu tekmecu je nujna zmaga za ekipo Miamija. Tudi naš Goran Dragic je izjavil, da se jim manjko Waitersa zelo pozna, namreč letos je na tekmo dosegal 15.8 točke in 4.3 asistence. Z zadnjim porazom Miamija proti Bostonu z 112-108 je vročica na osmem mestu konference in samo pol tekme prednosti pred Chicagom. Pistons so letos trikrat premagali Miami in težko je verjeti da jim bo danes uspelo še četrtič, Pistonsi so tudi včeraj ponoči izgubili proti New Yorku in igrajo danes back-to-back tekmo, tako da res nujna zmaga za Miami in verjamemo, da jim lahko uspe. Še podatek, pri Pistonsih bo danes verjetno izpustil še drugo zaporedno tekmo prvi organizator ekipe Reggie Jackson.

Phoenix Suns pri ekipi Atlanta Hawks
Skupni rezultat
1.95 Manj kot 214,5

https://www.youtube.com/watch?v=fzEks22HA2Y