Tudi danes bo pestro, saj se nadaljujejo nogometne kvalifikacije za SP, danes igrajo tudi naši nogometaši in upajmo, da jim uspe iz težkega gostovanja odnesti zajeten točkovni izkupiček, več pa si preberite v novih brezplačnih stavnih nasvetih.

Škotska – Slovenija
Dvojna priložnost
1.57 X ali Slovenija
Opis: 
Gostovanja na Hampden Parku so ponavadi težavna za vsa moštva in tudi danes ne bo nič drugače. Sicer Škoti razen velike borbenosti in predložkov ne premorejo kaj dosti več, vseeno pa so doma vedno 150% motivirani in borbeni. Slovenija se proti otoškim reprezentancam ponavadi ne znajde, do sedaj so le enkrat zmagali in to proti reprezentanci Severne Irske. Za naše bi bil seveda že remi zelo ugoden rezultat, saj v tem ciklu kvalifikaicj še nismo izgubili in morda lahko danes uspemo, bo pa to seveda težko, saj gre Škotom danes za golo preživetje in jim zato v poštev pride le domača zmaga.

Azerbajdžan – Nemčija
1 X 2
1.13 Nemčija
Opis: 
Nemci imajo do tega trenutka same zmage in v povprečju dosegajo štiri gole na tekmo, ob enem pa imajo super obrambo. Azerbajdžan je doma premagal Norvežane z 1:0, Nemci pa so na drugi strani odpihnili Norvežane z 3:0. Zadnjo tekmo kvalifikacij je Azerbajdžan v gosteh izgubil proti reprezentanci Severne Irske z 4:0, brez dvoma gre torej naš stavni tip na zmago Nemcev, kvota za čisto zmago je 1.13. Priporočamo tudi stavni tip zmaga Nemčije brez prejetega gola, kar nam zviša kvoto na 1.48, kvoto pa lahko zasledite na stavnici bwin.

Armenija – Kazahstan
1 X 2
1.78 Armenija

Severna Irska – Norveška
Dvojna priložnost
1.33 Severna Irska ali X

Črna gora – Poljska
1 X 2
1.78 Poljska
Opis: 
Domačini so sicer solidni, toda danes bodo proti Poljakom težko zdržali celo tekmo, saj imajo realno gledano Poljaki za kakšen razred boljše igralce. Večja kvaliteta bo tako prej ali slej prišla do izraza, morda ne še v prvem polčasu, lahko pa potem v drugem polčasu, stava gre torej na Poljake, kvota 1.78, pa srečno.

New Orleans Pelicans pri ekipi Denver Nuggets
Skupni rezultat
1.91 Manj kot 226,5

Oklahoma City Thunder pri ekipi Houston Rockets
Skupni rezultat
1.91 Manj kot 231,5

Phoenix Suns pri ekipi Charlotte Hornets
Skupni rezultat
1.87 Manj kot 215,5