Današnji vikend je zelo pester, zato bomo že danes preverili top nogometno stavno ponudbo za soboto 25.3.2017 Spodnje nogometne napovedi se tako splača združiti v listek oz. sistem in si tako zvišati kvoto, ter tako povečati dobitke.

 

Belgija – Grčija
1 X 2
1.37 Belgija
Opis: 
Grki bodo na gostovanju poskušali drago prodati svojo koži in kot je to že v navadi z pravim bunkerjem čim bolj zagreniti tekmo domači Belgiji. Toda domačini so zelo močna ekipa, kar kaže tudi letošnja gol razlika 21-1. Verjetno bodo Belgijci potrebovali nekaj časa, da zlomijo žilave Grke, ampak prepričani smo da jim bo to uspelo in da bodo domačini na koncu dosegli zanesljivo zmago. Kvota za zmago Belgije je 1.37, zasledite pa jo lahko na športni stavnici 10bet, srečno.

Portugalska – Madžarska
1 X 2
1.28 Portugalska
Opis: 
Portugalska je na prvi tekmi kvalifikacij izgubila tekmo z Švicarjo, nato pa zmagala naslednje tri tekme in med obdobju  dosegla kar 16 golov. Madžari so sicer zmagali svoji zadnji dve tekmi proti Andori in Latviji, toda tokratno gostovanje bo mnogo težje in Portugalska bi preprosto morala izkoristiti prednost domačega terena in zmagati.

Luksemburg – Francija
1 X 2
1.04 Francija
Opis: 
Francija je seveda na tej tekmi mega favorit in vse razen zmage galskih petelinov bo prava senzacija, priporočamo tudi stavo z handicpom ali na več kot 3.5 gole na tekmo, saj lahko pride tudi do golijade, seveda v mreži Luksemburga.

Bosna in Hercegovina – Gibraltar
Koliko golov bo doseženih v 1. polčasu?
1.34 Manj kot 3,5

Mehika – Kostarika
1 X 2
1.55 Mehika

ZDA – Honduras
1 X 2
1.42 ZDA

 

Liga NBA:

Tekme lige NBA in top stavne nasvete pa boste lahko zasledili v soboto v večernih urah, saj trenutno še ni znanih kvot za sobotne oz. nedeljske tekme, poleg tega pa je potrebno pred tekmami preveriti tudi morebite nove poškodbe in ostale spremembe v moštvih lige nba. Tako, da spremljajte nas še naprej, kot rečeno tipi za ligo nba sledijo 25.3. v večernih urah!

1 komentar