Danes nas čaka prava norišnica nogometnih obračunov in sicer se začenjajo kvalifikacije za SP vseh evropskih moštev, preverili pa bomo tudi ponudbo v ligi nba in še kaj se bo našlo. Na sporedu pa so tudi smučarski poleti v Planici, tako da nam ta vikend res ne bo dolgčas. #srečno

P.S. Stavni nasveti za jutrišnjo soboto so že objavljeni, tako da preverite stavno ponundbo zdaj!

 

Italija – Albanija
1 X 2
1.20 Italija
Opis: 
Itaija ima na tej tekmi še dokaj veliko kvoto, Italija je namreč zmagala vse dosedanje tekme v gosteh in v teh tekmah so Italijani nasprotnikom nasuli kar 10 golov. Edino domačo tekmo v teh kvalifikacijah so Italijani sicer remizirali, toda to je bilo proti Špancem. Seveda Albanija še zdaleč ni na nivoju Španije, npr. Izrael je premagal Albanijo z 3:0 v Albaniji in Italija je premagala Izrael z 3:1 v izraelu, tako da na papirju bi italija tole tekmo moralo gladko zmagati.

Avstrija – Moldavija
1 X 2
1.15 Avstrija
Opis: 
Moldavija je trenutno na dnu D skupine z samo 1 osvojeno točko na štirih tekmah. Na drugi strani ima Avstrija 4 mesto v skupini in štiri točke iz štirih tekem. Danes za domačo ekipo šteje le zmaga in takšna je tudi naša napoved, zmaga naših severnih sosedov.

Turčija – Finska
1 X 2
1.45 Turčija
Opis: 
Turčija preprosto mora zmagati današnjo domačo tekmo, Turki bodo igrali agresivno že od začetka tekme in če bodo svoj stil igre hitro vsilili Finski, potem lahko vodijo že pred začetkom drugega polčasa, kvota za zmago Turčije je 1.45, najdete jo na stavnici bet365.

Hrvaška – Ukrajina
1 X 2
1.50 Hrvaška
Opis: 
Hrvati so prvi v skupini, medtem ko so Ukrajinci drugi. Hrvati so na dosedanjih dveh domačih tekmah zmagali, medtem ko je Ukrajina, na svojih dosedanjih dveh gostovanjih osvojila le točko. Hrvati imajo boljšo ekipo in predvsem bolj talentirano, Ukrajinci so do sedaj premagali ekipo Hrvaške le leta 1995.

Gruzija – Srbija
1 X 2
1.57 Srbija

Kosovo – Islandija
1 X 2
1.25 Islandija

Cleveland Cavaliers pri ekipi Charlotte Hornets
Stava na zmago (ZDA)
1.65 Cleveland Cavaliers

Denver Nuggets pri ekipi Indiana Pacers
Stava na zmago (ZDA)
2.15 Denver Nuggets
Opis: 
Denver igra super košarko, nazadnje so premagali tudi aktualne prvake in glede na to da je njihova kvota za zmago kar 2.15, je to super single stava. Indiana namreč ne igra dobre in zanesljive košarke in je nezanesljiva tudi v domači dvorani, tako da poraz indiane ne bo nobeno presenečenje.

Phoenix Suns pri ekipi Boston Celtics
Stava na zmago (ZDA)
1.03 Boston Celtics

https://www.youtube.com/watch?v=XJ7-z6sf-Sg